14 bin TL kasa ve 3 bin TL monitör önerisi

Taric bin Zilean

Hectopat
Daha fazla  
Kod ve oyun odaklı bir sistem istiyorum bütçe 14 bin. Valorant oynuyorum genellikle oyun olarak ama farklı şeyler de oynayabilirim.

3 bin TL'ye de IPS 24 inchmin 144 Hz 1ms monitör önerebilecek varsa da çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

+

24GN600-B için indirim konusu açılmış yazılanlar iyi yöndeydi fiyatı da böyle görünce direk aldım ben. @Taric bin Zilean 24G2U zamanında çok istediğim bir modeldi ama nasip olmadı bana şuan AOC 23,8" 144 HZ 1MS FREESYNC FULL HD DP PORT HDMI IPS OYUNCU MONITÖRÜ - Pckolik 2770 TL, firma güvenilir.

Çok teşekkür ederim. Arkadaşım için soruyorum aslında. O yüzden fazla seçici olmaya çalışıyorum. Bir problem çıkarsa benden kaynaklanması diye.
Bu monitör nasıl sizce?

Değiştirmeyi unutmuşum.
Çok teşekkür ederim. Arkadaşım için soruyorum aslında. O yüzden fazla seçici olmaya çalışıyorum. Bir problem çıkarsa benden kaynaklanması diye.
Rica ederim.
Bu monitör nasıl sizce?
Pivot özelliği yok.

Evet baya iyi duruyor. Yükseklik ayarı da olsa iyi olurmuş.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…