14 bin TL RTX 3060 sistem önerisi

xApoYT

Decapat
Daha fazla  

Buna benzer bu iyi gibi ama kasa mesh değil cok isinir diye dusunuyorum, onun disinda bu var INTEL I3 12100F-MSI RTX3060 VENTUS X OC-PRO H610M-E-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunda da PSU cok kotu, ne diyorsunuz veya bunlar dısında oneriniz var mı?

Reis bu sistemide gordum ama parcalarin markalari cok kaliteli gelmedi
Markalar gayet iyi, bu bütçede 3060 zaten zor bulunuyor üstüne birde tüm parçaların marka olmasını istiyorsanız bütçeyi yükseltmelisiniz.

Markalar gayet iyi, bu bütçede 3060 zaten zor bulunuyor üstüne birde tüm parçaların marka olmasını istiyorsanız bütçeyi yükseltmelisiniz.
sizde haklısınız fakat itopyadaki sistem icin ne diyorsunuz veya vatandaki cunku onlar daha mantikli geldigi icin buraya gamegarajdaki sistemi atmadim

sizde haklısınız fakat itopyadaki sistem icin ne diyorsunuz veya vatandaki cunku onlar daha mantikli geldigi icin buraya gamegarajdaki sistemi atmadim
Vatan'da bulunan sistemde Frisby parça kullanılmış, Thermaltake Frisby'den daha kaliteli bir marka. Dolayısıyla İtopya'daki sistemi almanız daha iyi olur.

peki thermaltake kasayi nasil sogutabilirim mesh panel degil cunku sizi cok yordum kusura bakmayın
Sıcaklık konusunda fazla sıkıntı olmaz hocam, kasanın hava akışı çok kötü değil. Yanda ızgaralar var ön panel tamamen mesh olmasa da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı