14 bin TL yazılım için laptop önerisi

Ümit Rahim

Kilopat
Genel olarka universite ve yazılım için almayı düşünüyorum. Yılbaşından sonra sizce fiyatlar artar mı? Sizce en iyi laptop bu bütçede nedir?

Bütçe: 13-14 k

Yılbaşından sonra her şeyin fiyatı artacak orası kesin bence. Herkesin dilinde olan bir şey ama benim hem annem hem arkadaşım gıda ve elektronik sektörlerinde olduklarından ilerideki aylardaki fiyatları az çok biliyorlar.

Teknolojik bir ürün alacaksanız 5 gün içerisinde alınız.

Genel olarka universite ve yazılım için almayı düşünüyorum. Yılbaşından sonra sizce fiyatlar artar mı? Sizce en iyi laptop bu bütçede nedir?

Hocam Matebook serisi öneriliyordu yazılım gibi işler için.

Bunu almayi düşünüyorum vatana vs gittigimde Intel işlemcili bulamadım free dos olduğu için beni zorlar ama linuxu kullanmayi düşünüyorum sizce nasıl olue Genel olarak yazılım ama en iyi oyunlar olmasa da csgo gibi oyunlar oynarim

Bunu aldım ilk görüşümü paylaşırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…