Ucundan mı?Bütçeyi ucundan kaçırıyor ama atmak istedim.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bütçeyi ucundan kaçırıyor ama atmak istedim.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Ucundan mı?
Aktif olarak kullanıyorum herkes Game booster hakkında kötü yorum yapsada güzel bir monitör.
Hatta bana göre bu fiyata piyasada kral.
Neden hocam fikir danışmak için merak ettim.Teşekkürler hocam ama pahali geldi ama çok şık duruyor.
Öneriniz için teşekkür ederim ancak markaya karşı ön yargım var.
Siyahlari siyah gibi gormek istiyorsan VA veya OLED almalisin lakin OLED bu butcede yok, VA olarak ise sadece 275cqrf-qd var.
Bu monitordeki Black smearing miktari epey az, ghosting performansi ideal. Tek eksisi maksimum parlakligi biraz dusuk.MSI MAG 275CQRF-QD 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG 275CQRF-QD 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG 275CQRF-QD 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Siyahlari siyah gibi gorememek disinda gorece bir eksi istemiyorsan bu butcenin krali ASUS TUF VG27AQML1A'dir. 2K, 260 Hz ve IPS.
Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Neden hocam fikir danışmak için merak ettim.
Edecektir, QD oldugu icin renk gamutu guzel.MSI olan monitör hoşuma gitti ancak sizce renkleri beni memnun eder mi?
G-SYNC uyumlulugu mevcut. Native G-SYNC degil, onun icin G-SYNC cipi olmasi lazim lakin o da zaten cok az monitorde var ve cok pahalilar.Bir de G-Sync desteği var mıdır yoksa da bir sorun olur mu?
Edecektir, qd oldugu icin renk gamutu guzel.
G-Sync uyumlulugu mevcut. Native G-Sync degil, onun icin G-Sync cipi olmasi lazim lakin o da zaten cok az monitorde var ve cok pahalilar.
Kotu monitor degil ancak tercihim olmazdi.Berkay hocam bir de söyle bir monitör buldum fiyatı da uygun geldi bir de buna bakar mısınız? MSI 27" MAG 274QRFW 180Hz 1ms(GtG) HDMI DP Adaptive-Sync HDR400 QHD Rapid IPS Beyaz Pivot Gaming Monitör | ITOPYA