Eğer bütçe zorlanmak istemezse 5 aya varan vade farksız taksit seçenekleri ile Amazon'dan da alınabilir. Tavsiyem Amazon'dan almanız. PTT AVM ölü piksel v.b konusunda ne kadar güvenilir tartışılır.Bu monitör çok öneriliyordu bir bak istersen hocam.![]()
MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@bluerr siz ne önerirsiniz hocam?
Hocam dahili hoparlörünün olmaması beni biraz uzaklaştırıyor modelden. Kulaklığı monitörü aldıktan bayağı sonra alacağım.
Bütçe eğer taksitle beraber 15-16'lara çıkıyorsa attığımız MSI monitörü alıp yanına Amazon'dan taksitli kulaklıkta alabilirsiniz. Üstteki arkadaşın dediği gibi hoparlörlü düzgün bir monitör yok.Hocam dahili hoparlörünün olmaması beni biraz uzaklaştırıyor modelden. Kulaklığı monitörü aldıktan bayağı sonra alacağım.
Bu model Curved ama çok fark etmez diye düşünüyorum. Bu mu daha iyi yoksa MSI G274QPX mi? Bu monitörü alıp hoparlörüyle 1-2 ay idare edip kulaklık alabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.