14 bin TL'ye kadar tablet önerisi

Batuhan26864

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba günlük ihtiyacımda kullanabileceğim, genellikle ders çalışırken kullanabileceğim ve bazen de dizi, film izleyebileceğim tablet arıyorum. Aklımda ki tablet Samsung S10 Lite ama sizin de önerileriniz varsa bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba günlük ihtiyacımda kullanabileceğim, genellikle ders çalışırken kullanabileceğim ve bazen de dizi, film izleyebileceğim tablet arıyorum. Aklımda ki tablet Samsung S10 Lite ama sizin de önerileriniz varsa bekliyorum.
Ben bu konularda iPad alınmasını daha mantıklı buluyorum,çünkü ne kadar artıları eksileri olsada tablette Apple daha iyi,bu kabul edilmeli kaç senelik cihazları bile fena değil denebilecek performansa sahip hele iPhone'unuz var ise daha da iyi oluyor ayrıca gidip iPad almanız uzun süreli kullanım(8-10 yıl) ve yapacağınız işlere daha uygun bir seçim öğrenci indirimi ile Pozitif Teknoloji üzerinden 16.500tl ye alabiliyorsunuz biraz aşıyor ancak değeceğinden eminim eğer olurda hiç zorlayamayacaksanız en son çare samsunga yönelmeniz daha mantıklı olur.

16 bin civarına çıkabilirseniz S10FE'ler bir tık daha iyi gözüküyor ama 14 bin lira sınır ise bütçe olarak en iyi tercih olacaktır S10 lite . Ders çalışırken masaüstünde bende wacom tablet kullanıyordum halen kullanıyorum gerçi mause olarak , ufak modeli var. Samsung'un kalemlerinide bildiğim kadarıyla wacom üretiyor, o kalem çok işe yarayacaktır sizin için özellikle ders çalışırken.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı