14 bin TL'ye RTX sistem önerisi

Furquality

Hectopat
En fazla 14 bin lira olacak oyun amaçlı bir sistem önerisi istiyorum. Mümkün olan en düşük fiyata sahip RTX sistemi önerirseniz sevinirim. Ben GameGaraj'da 13-14 bin fiyatlarında 3050 ve 3060'lı sistemler gördüm ve iyiler gibime geldi. Onlar iyi midir bir bakar mısınız? Eğer fiyata göre daha iyisi varsa önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünlerin linklerini bırakır mısın hocam. Sana zahmet

AMD sistemler daha uygun ve daha performanslı oluyor bence onlar tercih edilmeli.
DLSS daha iyi olduğu için RTX seçmiştim. DLSS'li sistem almak daha sağlıklı olmaz mı?

DLSS daha iyi olduğu için RTX seçmiştim. DLSS'li sistem almak daha sağlıklı olmaz mı?

FSR 2.0 DLSS'i yakaladı 3050 RX 6600 XT'yi DLSS performance şekilde oynansa bile yakalayamaz ondan attığım sistem daha mantıklı.

FSR 2.0 DLSS'i yakaladı 3050 RX 6600 XT'yi DLSS performance şekilde oynansa bile yakalayamaz ondan attığım sistem daha mantıklı.
240 GB SSD'li sistemi gelecekte HDD eklemesi yapıp şu anki bütçeden kazanmak için önerdiniz değil mi? Sistemlerden pek anlamam. Babamı internetten alma faslına ikna edebilirsem bunu alacağım. 2-2.5k'ye de bir monitör alırım.

240 GB SSD'li sistemi gelecekte HDD eklemesi yapıp şu anki bütçeden kazanmak için önerdiniz değil mi? Sistemlerden pek anlamam. Babamı internetten alma faslına ikna edebilirsem bunu alacağım. 2-2.5K'ye de bir monitör alırım.

Evet hocam dediğiniz gibi ileride HDD eklersiniz benim sistemi alırsanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı