En fazla 14 bin lira olacak oyun amaçlı bir sistem önerisi istiyorum. Mümkün olan en düşük fiyata sahip RTX sistemi önerirseniz sevinirim. Ben GameGaraj'da 13-14 bin fiyatlarında 3050 ve 3060'lı sistemler gördüm ve iyiler gibime geldi. Onlar iyi midir bir bakar mısınız? Eğer fiyata göre daha iyisi varsa önerir misiniz?
Silver 5A-3050 Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Silver 5A-3050 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
Silver 5A-3050 Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Silver 5A-3050 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
240 GB SSD'li sistemi gelecekte HDD eklemesi yapıp şu anki bütçeden kazanmak için önerdiniz değil mi? Sistemlerden pek anlamam. Babamı internetten alma faslına ikna edebilirsem bunu alacağım. 2-2.5k'ye de bir monitör alırım.
240 GB SSD'li sistemi gelecekte HDD eklemesi yapıp şu anki bütçeden kazanmak için önerdiniz değil mi? Sistemlerden pek anlamam. Babamı internetten alma faslına ikna edebilirsem bunu alacağım. 2-2.5K'ye de bir monitör alırım.