14 gün içinde koşulsuz iade hakkı var mı?

Tersgenclik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YKS koçluk aldım ancak bana göre olmadığını anladım iade etmek istiyorum.
Ancak sitede cayma hakkı kısmında eğer 1 tane görüntülü görüşme yaparsam iade edilemeyeceğini söylüyor. Alalı daha 4 gün oldu. İstesem iade edilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar YKS koçluk aldım ancak bana göre olmadığını anladım iade etmek istiyorum.
Ancak sitede cayma hakkı kısmında eğer 1 tane görüntülü görüşme yaparsam iade edilemeyeceğini söylüyor. Alalı daha 4 gün oldu. İstesem iade edilir mi?
Görüşme yaptıysan edemezsin.

İade etmeyi deneyebilirsin daha yeni gelişmiş bu olay ve anlattığına göre bir şey yapmadığını söylüyorsun o yüzden yapabilirsin.

İade etmeyi deneyebilirsin daha yeni gelişmiş bu olay ve anlattığına göre bir şey yapmadığını söylüyorsun o yüzden yapabilirsin.

Hocam görüşme gününden 1 gün önce iade edilebilir diyor ben görüşmeyi yapalı 1 gün oldu ancak hiçbir şekilde faydasını görmiyeceğimi anladım 1 ay zorla kullancak halim yok 14 günlük cayma hakkını hala kullanabilir miyim?

Hocam görüşme gününden 1 gün önce iade edilebilir diyor ben görüşmeyi yapalı 1 gün oldu ancak hiçbir şekilde faydasını görmiyeceğimi anladım 1 ay zorla kullancak halim yok 14 günlük cayma hakkını hala kullanabilir miyim?

Evet, 14 günlük cayma hakkınızı kullanabilirsiniz. Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'a göre, mesafeli sözleşmelerde (online yapılan alışverişler gibi) tüketici, herhangi bir sebep göstermeksizin ve ceza ödemeksizin 14 gün içinde cayma hakkını kullanabilir. Görüşmeyi yaptıktan sonra da bu hakkınız devam eder, çünkü cayma hakkı ürün veya hizmetin tesliminden itibaren başlar ve bu süre içinde hizmeti almış olsanız bile cayma hakkınız devam eder.

Evet, 14 günlük cayma hakkınızı kullanabilirsiniz. Tüketicinin korunması hakkında Kanun'a göre, mesafeli sözleşmelerde (Online yapılan alışverişler gibi) tüketici, herhangi bir sebep göstermeksizin ve ceza ödemeksizin 14 gün içinde cayma hakkını kullanabilir. Görüşmeyi yaptıktan sonra da bu hakkınız devam eder, çünkü cayma hakkı ürün veya hizmetin tesliminden itibaren başlar ve bu süre içinde hizmeti almış olsanız bile cayma hakkınız devam eder.

Hocam Allah razı olsun bende strese giriyordum 1 ayım boşa gidecek diye peki ya sitede iade yok yazmışlar ya sorun çıkartısalar.

Hocam Allah razı olsun bende strese giriyordum 1 ayım boşa gidecek diye peki ya sitede iade yok yazmışlar ya sorun çıkartısalar.

Yazdıysalar tahminimce sorun çıkacaktır.

Bu olay Instagram'da iade yok değişim var yazan mağazalardan farksız hocam. Tüketici kanunu sizden yana bunu bilin. Onlar istediği kadar iade yok yazsınlar.

Hocam bu dijital ürün olduğu için bilmiyorum ne olacağını ama 1 ay kullanmak gibi niyetim yok satış sözleşmesinde 1 görüşme yapılırsa iade yapılmaz yazıyor ama 4 gün oldu daha alalı umarım iade edebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı