SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 807 Çözümler 3 Salı 15:22 #1 Merhaba. Buy PC Game Pass — 14 Day Trial Recurs Monthly | Xbox şu linkten satın alırsam Türkiye'de kullanabilir miyim? Bilgisi olan var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: Salı 15:27
Merhaba. Buy PC Game Pass — 14 Day Trial Recurs Monthly | Xbox şu linkten satın alırsam Türkiye'de kullanabilir miyim? Bilgisi olan var mıdır?
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.921 Çözümler 29 Salı 15:30 #2 Türkiye de geçerli değil diye biliyorum.
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 807 Çözümler 3 Salı 15:32 #3 Schwagos dedi: Türkiye de geçerli değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bazıları kodu girerken VPN açıp girersen sıkıntı olmaz diyor.
Schwagos dedi: Türkiye de geçerli değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bazıları kodu girerken VPN açıp girersen sıkıntı olmaz diyor.
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.921 Çözümler 29 Salı 15:33 #4 SkyHawking dedi: Hocam bazıları kodu girerken VPN açıp girersen sıkıntı olmaz diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam olacağını sanmıyorum ama deneyebilirsiniz biraz riskli ayrıca ödeme hatası almanız da mümkün yabancı ülkeye bağlanacağınız için.
SkyHawking dedi: Hocam bazıları kodu girerken VPN açıp girersen sıkıntı olmaz diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam olacağını sanmıyorum ama deneyebilirsiniz biraz riskli ayrıca ödeme hatası almanız da mümkün yabancı ülkeye bağlanacağınız için.
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.763 Çözümler 17 Salı 15:38 #5 14 günlük deneme süreci global olarak geçiyor, bildiğim kadarıyla. TR satıcıları üzerinden key alarakta ilerleyebilirsin.
14 günlük deneme süreci global olarak geçiyor, bildiğim kadarıyla. TR satıcıları üzerinden key alarakta ilerleyebilirsin.
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 807 Çözümler 3 Salı 15:44 #6 Schwagos dedi: Hocam olacağını sanmıyorum ama deneyebilirsiniz biraz riskli ayrıca ödeme hatası almanız da mümkün yabancı ülkeye bağlanacağınız için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam deneyeyim. ein3kl dedi: 14 günlük deneme süreci global olarak geçiyor, bildiğim kadarıyla. TR satıcıları üzerinden key alarakta ilerleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Itemsatış gibi sitelerde 2 kat fiyatına satılıyor. Bu yüzden direkt buradan alsam sorun çıkar mı diye merak ettim hocam aslında.
Schwagos dedi: Hocam olacağını sanmıyorum ama deneyebilirsiniz biraz riskli ayrıca ödeme hatası almanız da mümkün yabancı ülkeye bağlanacağınız için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam deneyeyim. ein3kl dedi: 14 günlük deneme süreci global olarak geçiyor, bildiğim kadarıyla. TR satıcıları üzerinden key alarakta ilerleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Itemsatış gibi sitelerde 2 kat fiyatına satılıyor. Bu yüzden direkt buradan alsam sorun çıkar mı diye merak ettim hocam aslında.
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.921 Çözümler 29 Salı 15:44 #7 SkyHawking dedi: Teşekkürler hocam deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Key alsanız çalışır mı emin değilim ama o daha güvenilir duruyor.
SkyHawking dedi: Teşekkürler hocam deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Key alsanız çalışır mı emin değilim ama o daha güvenilir duruyor.
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 600 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 15:46 #8 SkyHawking dedi: Merhaba. Buy PC Game Pass — 14 Day Trial Recurs Monthly | Xbox şu linkten satın alırsam Türkiye'de kullanabilir miyim? Bilgisi olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Olmaz fiyatı TR'ye çevirince zaten tavan yapıyor.
SkyHawking dedi: Merhaba. Buy PC Game Pass — 14 Day Trial Recurs Monthly | Xbox şu linkten satın alırsam Türkiye'de kullanabilir miyim? Bilgisi olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Olmaz fiyatı TR'ye çevirince zaten tavan yapıyor.
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 807 Çözümler 3 Salı 15:48 #9 Anıl Sancak dedi: Olmaz fiyatı TR'ye çevirince zaten tavan yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 14 günlük 1 dolar, sonrasında iptal edeceğim zaten.
Anıl Sancak dedi: Olmaz fiyatı TR'ye çevirince zaten tavan yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 14 günlük 1 dolar, sonrasında iptal edeceğim zaten.
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 600 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 15:53 #10 SkyHawking dedi: Hocam 14 günlük 1 dolar, sonrasında iptal edeceğim zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman neden bekliyorsunuz satın almaya gidin
SkyHawking dedi: Hocam 14 günlük 1 dolar, sonrasında iptal edeceğim zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman neden bekliyorsunuz satın almaya gidin