dursunn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 664 Yer malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #1 Malatya'da kardan dolayı 14 Mart okullar tatil edildi. Sizce devam eder mi tatil? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2022
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #2 İstanbul'da olmadı üstelik bizim bura fena.
F FAROLİ Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 340 13 Mart 2022 #3 Sene 2022 hala kar tatili diye bir şey var. 90'lar da bitmeliydi bu iş.
BeratKzmz Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.188 Çözümler 4 13 Mart 2022 #4 dursunn dedi: Malatya'da kardan dolayı 14 Mart okullar tatil edildi. Sizce devam eder mi tatil? Genişletmek için tıkla... Peki, yok mu hocam 4 gün tatil deyip korona tatili gibi 2 yılı bulması
dursunn dedi: Malatya'da kardan dolayı 14 Mart okullar tatil edildi. Sizce devam eder mi tatil? Genişletmek için tıkla... Peki, yok mu hocam 4 gün tatil deyip korona tatili gibi 2 yılı bulması
dursunn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 664 Yer malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #5 Karındeşen dedi: İstanbul'da olmadı üstelik bizim bura fena. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum burada ne zaman hafif yağıp hava kıpkırmızı olsa tatil oluyor ama ciddende sağlam yağıyor.
Karındeşen dedi: İstanbul'da olmadı üstelik bizim bura fena. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum burada ne zaman hafif yağıp hava kıpkırmızı olsa tatil oluyor ama ciddende sağlam yağıyor.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.371 Makaleler 8 Çözümler 180 13 Mart 2022 #6 dursunn dedi: Malatya'da kardan dolayı 14 Mart okullar tatil edildi. Sizce devam eder mi tatil? Genişletmek için tıkla... Bizim buradada oldumuş galiba bursadayım.
dursunn dedi: Malatya'da kardan dolayı 14 Mart okullar tatil edildi. Sizce devam eder mi tatil? Genişletmek için tıkla... Bizim buradada oldumuş galiba bursadayım.
dursunn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 664 Yer malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #7 BeratKzmz dedi: Peki, yok mu hocam 4 gün tatil deyip korona tatili gibi 2 yılı bulması Genişletmek için tıkla... Keşke XPLSG dedi: Bizim buradada oldumuş galiba bursadayım. Genişletmek için tıkla... Öğlen dışardaydım bir anda başladı 10 dk geçti geçmedi fırtınaya bürüdü eve zor gittim bekliyordum tatili oralardada böyle mi?
BeratKzmz dedi: Peki, yok mu hocam 4 gün tatil deyip korona tatili gibi 2 yılı bulması Genişletmek için tıkla... Keşke XPLSG dedi: Bizim buradada oldumuş galiba bursadayım. Genişletmek için tıkla... Öğlen dışardaydım bir anda başladı 10 dk geçti geçmedi fırtınaya bürüdü eve zor gittim bekliyordum tatili oralardada böyle mi?
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 13 Mart 2022 #8 Kayseri'de olur mu acaba hava -12 derece her yer kar.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.371 Makaleler 8 Çözümler 180 13 Mart 2022 #9 dursunn dedi: Keşke Öğlen dışardaydım bir anda başladı 10 dk geçti geçmedi fırtınaya bürüdü eve zor gittim bekliyordum tatili oralardada böyle mi? Genişletmek için tıkla... Yok be 5 santim tutmadı burada ne tatili anlamadım
dursunn dedi: Keşke Öğlen dışardaydım bir anda başladı 10 dk geçti geçmedi fırtınaya bürüdü eve zor gittim bekliyordum tatili oralardada böyle mi? Genişletmek için tıkla... Yok be 5 santim tutmadı burada ne tatili anlamadım
dursunn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 664 Yer malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #10 XPLSG dedi: Yok be 5 santim tutmadı burada ne tatili anlamadım Genişletmek için tıkla... fırtına bekliyolarsa önceden ediyorlar istanbuldada öyle oldu zaten.
XPLSG dedi: Yok be 5 santim tutmadı burada ne tatili anlamadım Genişletmek için tıkla... fırtına bekliyolarsa önceden ediyorlar istanbuldada öyle oldu zaten.