14. Nesil Doğrulandı: Mevcut Intel İşlemciler Yenileniyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Intel, Çin medyası Bilibili‘de Raptor Lake yenilemesinin varlığını resmen doğrulayan yeni paylaşımlar yaptı. Yeni işlemciler mevcut “Intel Core i” isimlendirmesini alacak ve 14. Nesil serisi adı altında gelecek. Raptor Lake ‘Refresh’, yüksek performanslı ve ultrabook dizüstü bilgisayarlar için S serisi ve HX/U serisi de dahil olmak üzere hem mobil hem masaüstü platforma adım atacak. Özetleyecek […]

Devamı: 14. Nesil Doğrulandı: Mevcut Intel İşlemciler Yenileniyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

İki markanında son BIOS güncellemesinde H610 için eklemişler. Büyük ihtimalle 14. nesili tamamı destekleyecktir.

Çok teşekkürler, çok sevindim.

Intel I14 değişik geldi, yazı duruşu kötü.

İ14 diye bir model yok.

Zamanında Ryzen 5. nesil yerine Intel 12. nesili almaları için insanları uyarmıştım. Haklı çıktım. Şu anda da üst segment Intel işlemci yerine AM5 işlemci almaları için uyarıyorum.

Bende öyle, 14. nesil e geçme planım vardı BIOS'u güncelledim şimdiden.
Hocam peki bir şey daha sorayım. Benim anakart Gigabyte H610m H. En ucuz 1700 soket anakart yani. Bu anakarta i5 ayarında yeni nesil işlemci taksam sorun olur mu? Soket uysa da anakartın canı yeter mi acaba Yoksa yine i3 ayarında bir şey mi takayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…