14 Plus veya 14 Pro Max 2025'te alınır mı?

• Konuyu başlatan ege_xx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 216

ege_xx

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, babam son dönemde kullandığı telefonda sorunları olduğu için telefon teknik servisi olan arkadaşına söylemiş, o da 14 Plus veya Pro Max ayarlayabileceğini belirtmiş. Benim sorum da 14 Pro Max veya Plus alınır mı?
Hatta tamamıyla spesifik soru sormak gerekirse 12 GB RAM ile 17 Pro Max çıkmışken 6 GB RAM'li iPhone 14 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
14 çok tutulmadı diye biliyorum. 13 veya 15 serisi daha iyi olabilir. Tabii işi bilen arkadaşlara da sormak lazım. Benimki sadece yorum.

14 Pro Max hala çok güzel telefon. Satmak istersenizde hala tutuluyor. Tabii ne kadara alacaksınız o da önemli bir faktör. 14 Plus'la falan uğraşmayın.

14 alınmaz, 14 Pro veya Max alınır. 14 Plus para israfıdır eğer büyük ekran takıntısı yoksa.

Plus mı Pro Max mı belli değil ancak babamın büyük ekran isteği var ayrıca 2.el olarak 35'e mi ne alınacak

TR 14PM bulursa onu alsın geçsin, 14 Plus'a göre daha çok para ediyor. 60Hz bozmazsa 14 Plus'ta bakılabilir ama önermiyorum.

14 Pro Max hala çok güzel telefon. Satmak istersenizde hala tutuluyor. Tabii ne kadara alacaksınız o da önemli bir faktör. 14 Plus'la falan uğraşmayın.
Pro max mı plus mı belli değil ancak 35 civari fiyat için büyük ekran ve iphone almak isteyen babam durumunda 13 tense 14 plus ve pro max her türlü iyi olmaz mı? Plus a neden öyle dediniz?

TR 14PM bulursa onu alsın geçsin, 14 Plus'a göre daha çok para ediyor. 60Hz bozmazsa 14 Plus'ta bakılabilir ama önermiyorum.
Pro max ten ayrıca degerlendirirsek 35k bütçede iphone isteyen bir kişi için öneriri misiniz önermez misiniz plus modelin laf edilecek durumu nedir?(sizi sorgular gibi olmayayım iphone lar in modelleri ve genel durumları hakkında bilgim olmadığı için soruyorum)

14 Plus 13 ile aynı işlemciye sahip. Sadece ekstra 2 RAM artısı var ve üstüne binlerce fiyat ekleniyor ondan dolayı. Bu fiyata Android tarafında çok güzel telefonlarda var, S25 FE gibi.

14 Plus 13 ile aynı işlemciye sahip. Sadece ekstra 2 RAM artısı var ve üstüne binlerce fiyat ekleniyor ondan dolayı. Bu fiyata Android tarafında çok güzel telefonlarda var, S25 FE gibi.
Tek seçenek iphone durumunda ne dersiniz? Ayrıca işlemci tarafında eleştirdiniz ancak plus mı pro max mi o tam belli değil.

A15 Bionic hızlı ve çoğu kişiye yeterli ama RAM konusu 13'te sıkıntılı 14'te halen daha iyi fakat aradaki fiyat farkına değecek fiyat farkı yok, fazla pahalı kalıyor 14. en kötü 14 PM veya 15 Plus alınmalı, önerim 14 PM'dir promotion ve dinamik ada yüzünden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı