Merhaba 2 hafta önce sıfır 14 Pro Max aldım. Pil sağlığım %100 doğal olarak fakat ekran sürem 5-6 saat civarında. Çok yoğun kullanmıyorum. Sürekli açık ekran modu aktif. 17.1 iOS sürümünü kullanıyorum. 1 günü çıkartıyor ama benim beklentim bu şekilde değildi tabii ki.
Nasıl bir beklentiniz vardı peki, 1 hafta kadar falan mı? 1 günü rahatlıkla çıkarıyorsa bir sorun yok. Ekran sürem 6.5 - 7 saat, AOD kapalı, 1 tam günü çok rahat çıkarıyor. Günlük kullanımım 3-4 saat arası olduğu zamanlar gece şarja bile takmıyorum.
Nasıl bir beklentiniz vardı peki, 1 hafta kadar falan mı? 1 günü rahatlıkla çıkarıyorsa bir sorun yok. Ekran sürem 6.5 - 7 saat, AOD kapalı, 1 tam günü çok rahat çıkarıyor. Günlük kullanımım 3-4 saat arası olduğu zamanlar gece şarja bile takmıyorum.
YouTube ta çok yakın tarihte yüklenmiş videolarda IOS sürümleri falan güncel. 15 pro Max 14 pro Max samsung vesaire pil testi yapıyorlar. Ekran hiç kapanmadan. 12 Saat boyunca pil yetiyor.
İşin gerip yani da durduğu yerde bazen kendi kendine de azalabiliyor. Mesela telefonu kapatıp açınca yüzde 2 3 düşüyor. Sizde öyle oluyor mu? Deneyebilir misiniz?
yarın deneyeceğim. Birde bende 20W şarj adaptörü ve 5W olandan var. gece yatmadan önce genelde alışkanlık kaldı 5w ile şarj ediyorum bir sorun olur mu? yoksa 20W devam mı
YouTube'ta çok yakın tarihte yüklenmiş videolarda iOS sürümleri falan güncel. 15 Pro Max 14 Pro Max Samsung vesaire pil testi yapıyorlar. Ekran hiç kapanmadan. 12 saat boyunca pil yetiyor.
İşin gerip yani da durduğu yerde bazen kendi kendine de azalabiliyor. Mesela telefonu kapatıp açınca yüzde 2 3 düşüyor. Sizde öyle oluyor mu? Deneyebilir misiniz?
yarın deneyeceğim. Birde bende 20W şarj adaptörü ve 5W olandan var. gece yatmadan önce genelde alışkanlık kaldı 5w ile şarj ediyorum bir sorun olur mu? yoksa 20W devam mı