14 Pro Max iOS 26'ya güncellenmeli mi?

Şu an iOS 17.7.1 yüklü ve sorunsuz / şikayetsiz kullanıyorum. Pil aylardır %85 seviyesinde. iOS 26'ya güncelleyeyim mi yoksa biraz daha beklemeli miyim? Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirse sevinirim. Kasma, donma, ısınma veya şarjın hızlı bitmesi gibi sorunlar var mı? Ek olarak hangi özelliklerinden memnun kaldınız?

Son düzenleme:

Güncelleme berbatbi sürüm şu anlık beklemede kal.

14 Pro ile betadan beri kullanıyorum şu anda pek bir sıkıntı yok gibi sabah 9:30 şarjdan çıkardım Spotify Bluetooth sürekli açık %50 şarjım var arada da bakıyorum, pek kasma donma vs olmadı betadan çıktığından beri (ilk günlerde olabilir telefon ilk başlarda tuhaf davranıyor sonra düzeliyor) acelen yoksa bene sonraki sürümleri de bekleyebilirsin her güncellemede biraz daha optimize düzelmiş olarak geliyor.

17 Pro'da kullanıyorum ama bana şarjı hızlı bitiyor gibi geldi. Sürümden kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Kendi telefonu için güncellemeye berbat diye yorumlamış buraya dikkat edin.
Senin cihazın belki değil direkt olarak farklılık gösterecek bilemezsin.
Şimdi ben iPhone 11'i güncelleyeli 1 hafta oldu sende hemen güncellemelisin diyemem.
Benim cihazıma göre artıları oldu kasma donma herhangi bir problem yaşatmadı büyük ihtimalle beta'dan 26'a yükselttiğim içindir diye düşünüyorum.
Betayı üç gün kullanabildim.
Sonrası zaten final güncellemesi.
%79 pil sağlığı olan cihaza sahibim hiçte su gibi gitmiyor.
Kasması donması yok ısınması abartılacak seviyede de değil normal ısınma her cihazda olan bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…