14 Pro Max şeffaf kılıf önerisi

Sağlam şeffaf kılıf arıyorum. Mcdodo alacaktım ama bulamadım şeffafını internette. MagSafe olursa iyi olur ama zorunlu değil. Ya da bildiğiniz sağlam kılıfları önerebilirsiniz.

Sağlam şeffaf kılıf arıyorum. Mcdodo alacaktım ama bulamadım şeffafını internette. MagSafe olursa iyi olur ama zorunlu değil. Ya da bildiğiniz sağlam kılıfları önerebilirsiniz.

Sağlam şeffaf kılıf olmaz ki?
Neden olmasın ?

Şeffaf bir şey nasıl sağlam olabilir? Şeffaf bir şeyi hangi malzemeden yapmayı planlıyorsunuz acaba? Ben hiç görmediğimden söylüyorum, şeffaf olup ben sağlamım diyen kılıf varsa atın test videosunu göreyim bilgilenelim.

Dostum sağlam derken tank gibi kılıf demiyorum. Arka tarafını sert plastikten yan taraftarını kalın ve kaliteli slikondan yapıp satan firmalar var. Dandik köşe başı telefoncularında 150 TL'ye satılan birşey olmasın bahsetmek istediğim bu.

Armor kılıflar kadar değil ama gayet sağlam kılıflar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…