Merhaba, 14 pro max kullaniyorum, pil sagligim son 40 gundur %3 dustu. 13 ay boyunca sadece %1 dusen pil sagligi nasil oluyor da 40 gunde %3 dusebiliyor?
Merhaba, 14 Pro Max kullanıyorum, pil sagligim son 40 gundur %3 dustu. 13 ay boyunca sadece %1 dusen pil sagligi nasıl oluyor da 40 gunde %3 dusebiliyor?
Gayet normal bence iPhone dediğin en berbat batarya zamanına ve ömrüne sahip telefon markası her bir iki senede bir batarya değiştirirsin fakir değilsindir o kadar.
Sarjda oynamiyorum, direk telefona oyun bile yuklenmedi zaten. 20-80 ya da 20-100 ediyorum ama 40 gunde yuzde 3 pil sagliginin dusmesinin bence bir aciklamasi olamaz.
Gayet normal bence iPhone dediğin en berbat batarya zamanına ve ömrüne sahip telefon markası her bir iki senede bir batarya değiştirirsin fakir değilsindir o kadar.
Öyle bir şey yok hocam merak etmeyin. Sürekli oyun oynuyorsanız şarja takıyorsanız bilemem ama normal kullanıyorsanız takılmayın o kadar. Ben 4 yıldır aynı telefonu kullanıyorum şimdi baktım %89 hala. Bir şeye dikkat ettiğimde yok yani.