14 Pro Max'in pil sağlığı hızla düşüyor

Hocam acikcasi 20-80 olayi sanirim dogru gibi duruyor ama bana sacma gelen durum ben neden 80e kadar sarj ediyorum?

Acaba havalarin sicak olmasindan dolayI olabilir mi? Hani telefonun isinmasi pil sagligini olumsuz etkiliyor diyorlar ya.

Son düzenleme:
Hocam açıkçası 20-80 olayi sanirim dogru gibi duruyor ama bana saçma gelen durum ben neden 80e kadar şarj ediyorum?

Iphone iyileştirilmiş şarj özelliği diye bir şey var zaten. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok. %80e kadar şarj edin falan hikaye. Iphone iyileştirilmiş şarj özelliği diye aratıp kendi sitesinden bakabilirsiniz. Muhtemelen telefon ekranında kendinizde görmüşsünüzdür zaten. %80e gelince şarj etmeyi kesiyor ve sizin telefonu genelde şarjdan çıkardığınız saatte %100e tamamlıyor.

80 den sonra yavasliyor, donemden doneme 80 den sonra sarj etme hizi sanirim degisiyor. Bazen 98 de 20 dakika kaliyor. Tesekkurler yorumlariniz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…