14 Pro vs 13 Pro

Yer
Soul Society
Arkadaşlar haftaya yakınım Almanya'dan gelecek fakat ben karar veremedim. Birisinin en az 1 yıl daha uzun ömrünün olacağı mantıklı geliyor fakat 13 Pro alırsam 256 GB ile kulaklık da alırım 14 Pro 256 alırsam sadece telefon almış olurum ve bir kulaklığa ihtiyacım var.
@BERWAR

Sadece çentik ve küçük farklar ve +1 yıl güncelleme desteği var ben 14Pro alırdım çünkü kulaklığım var

13 Pro gayet yeterli ve güncel bir cihaz.

Kardeş sen bize seçim hakkı sunmamışsın ben kulaklıkda istiyorum demişsin bu nedenle 13 Pro.

Bence 14 Pro alman daha mantıklı. İleride her türlü kulaklık alabilirsin fakat telefon yükseltmen biraz zor olur. 1yıl 1 yıldır.

13 Pro alabilirsin, 13 ve 14 arasında ahım şahım fark yok. 15 veya 16 çıkınca değiştirmeyi düşünürsün.

14 Pro’yu begendiysen al. Ben sahsen tasarimini hic sevmedim centik ekrani baya kapliyor video izlerken filan. Param olsa da almam yani.

13 Pro alırsaın eskiyince pişman olursun 14 almadığına kulaklık için kesinlikle 14 almanı tavsiye ederim.

14 Pro al hem 2.el de çok daha değerlenmiş olur hem de güncelleme desetği ile Dynamic Island var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…