14 saatlik yolculuk

Creat0r

Hectopat
Hocam Hatay'dan İstanbul'a gitmekteyim otobüste yapacak bir şey yok muhabbet açın da konuşalım Daha 8 saatim var yarısı bitmedi ve uyku tutmuyor. Hadi parmaklara kuvvet!

Hocam Hatay'dan İstanbul'a gitmekteyim otobüste yapacak bir şey yok muhabbet açın da konuşalım Daha 8 saatim var yarısı bitmedi ve uyku tutmuyor. Hadi parmaklara kuvvet!
Oyun oynayın, videolar izleyin.
Bir dizi izleyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda sıktı ya, video desen internet çok yok. Hızlı da değil Türk Telekom sağolsun.
Hocam İstanbul'a eve dönüş. Tatil için Hatay'a gelmiştim şimdi bitiyor tatil de.

O yol bitmez hocam. Ben de sıkça Hatay'a gidiyorum (eş durumundan), otobüs ile işkence. 14 saatte bittiğini de hiç görmedim. Keza bayram döneminde Hatay'a uçak biletlerini 5 katına çıkartan hava yolu firmalarına da her seferinde güzel dileklerimi alfabetik sırayla iletmiyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…