14 yaş için dövüş sporu önerisi

yokohosa

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Hocam manisadayım. Fazla roman, Çingen fazla gasp var kendimi korumak istiyorum. Ne yapabilirim? Boyum ve kilom kötü sadece 145 35 kiloyum.
Karateye gittim fakat sokakta işe yaramaz ne yazık ki.

Bu amaçla başlayacaksan koşu olimpiyatlarına falan katıl en çok o işine yarar. Sokakta adam döveyim diye dövüş öğrenilmez bir yerine yersin bıçağı.

Ben dövmiyeceğim meslea örnek senaryo.

Paramı isteyecekler vermiyeceğim tokat atmaya çalışacaklar ne yapmamı bekliyorsun kendimi savunmam gerek.

Ben dövmiyeceğim meslea örnek senaryo.

Paramı isteyecekler vermiyeceğim tokat atmaya çalışacaklar ne yapmamı bekliyorsun kendimi savunmam gerek.
Erkeklik kaçmaktadır tabana kuvvet. Tokatı savundun bıçağı napacan. Ben yaşadım hepsini illa dövüş sporu diyorsan sokakta kickboks işini görür. Ama boş sokakta kural yok.

Erkeklik kaçmaktadır tabana kuvvet. Tokatı savundun bıçağı ne yapacaksın. Ben yaşadım hepsini illa dövüş sporu diyorsan sokakta kickboks işini görür. Ama boş sokakta kural yok.

Bıçak olduğu zaman tabana kuvvet zaten.

Arkanız yok sanırım.

1-2 roman tanıdıgım var ama burada roman cok romanlara karsı roman kullanamam aynı birlikteler :D

Arkanız yok sanırım.

Ve olması mı lazım.

Bıçak olduğu zaman tabana kuvvet zaten.

1-2 roman tanıdıgım var ama burada roman cok romanlara karsı roman kullanamam aynı birlikteler :D

Ve olması mı lazım.

Arkanız varsa gerek yok demek istedim. Daha çok kendi alanınız ise yöneltebilirsiniz fakat, onun dışında işkence gibi geliyor. Bu arada, roman?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı