Hocam bir doktora görünün isterseniz. Genetik olacağını düşünmüyorum daha boy atarsınız gibi ama buradan tahmin yürütmek sağlıklı değil. Şüpheleniyorsanız doktora görünmekte fayda var.
hocam benimde boyum 152 civarinda 45 civarındada kilom var fakat 6 ayda 2-3cm çok az degilmi daha 15ime girmedim aralıkta girecegim ondan olabilirmi acaba?
Hocam benim de boyum 152 civarinda 45 civarındada kilom var fakat 6 ayda 2-3cm çok az degilmi daha 15'ime girmedim aralıkta girecegim ondan olabilir mi acaba?
Hocam bir doktora görünün isterseniz. Genetik olacağını düşünmüyorum daha boy atarsınız gibi ama buradan tahmin yürütmek sağlıklı değil. Şüpheleniyorsanız doktora görünmekte fayda var.
Aradan yine aylar geçti artık 15'ime girmeme az kaldı. Boyum halen 1.50 değişim yok. Siz 14 de kısaydınız 15 inizde uzadığınızı söylemiştiniz hocam. Peki şu an boyunuz kaç acaba?