Lise çağında bir anda atarsın. Sütü bol iç.Erkeğim yaşım 14 boyum 1.55 kilo 40 normal mi? Annemin boyu 1.60 babamın boyu 1.80 ayrıca skinny fatim boyum uzamıyor. Bu duruma ne yapabilirim?
Lise çağında bir anda atarsın. Sütü bol iç.
Geçenlerin çoğundan uzun olursun yakında. Süt iç babanın genetik zaten kötü değil. En kötü ihtimalle 172-73 olursun. Lise 2 de senin gibi arkadaş vardı boyu çok kafasına takıyordu 160 mı neydi. 5 ayda 180'i geçti.Lise 1 deyim şu an dalga geçiyorlar sürekli.
Geçenlerin çoğundan uzun olursun yakında. Süt iç babanın genetik zaten kötü değil. En kötü ihtimalle 172-73 olursun. Lise 2 de senin gibi arkadaş vardı boyu çok kafasına takıyordu 160 mı neydi. 5 ayda 180'i geçti.
Etmez ama çok iç günde yarım litre yatmadan önce iç, egzersiz yap sınırlarını iyice zorla ben 170'im 19 yaşındayım. Zamanında bunları yapmadığım için pişmanım. Sen ihmal etme.Süt marketten falan fark eder mi marka falan?
Etmez ama çok iç günde yarım litre yatmadan önce iç, egzersiz yap sınırlarını iyice zorla ben 170'im 19 yaşındayım. Zamanında bunları yapmadığım için pişmanım. Sen ihmal etme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.