tress_3333456
Femtopat
14 yaşındayım, en azından 1, 70-1, 73 olmak istiyorum. Boyum ilerleyen zamanlarda da artış gösterir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Boyumun ileride durmasından korkuyorum.Gösterir. Daha ergenliğinin bitmesine çok var.
İşte beslenmem çok kötü. Gece 5'lerde uyuyorum. Bu yüzden 1,60'larda kalmaktan korkuyorum.20-21 yaşına kadar uzama imkanın var. Ki ergenliğin daha ortalarına bile gelmemişsin. Sağlıklı beslenip, uykuna dikkat edersen büyük ihtimalle uzarsın.
Mutlu olmaya bak dostum boy nedir? Ben 17 yaşındayım bu zamana kadar sınıfımdaki en kısa kişi bendim hala benim ve çok mutluyum asla aklıma bile gelmiyor. Boyum 170 civarlarında ve daha da uzamayacak gibi duruyor ama umurumda değil 160 olsam da mutlu olurdum. Kendinizi sevin biraz.Boyumun ileride durmasından korkuyorum.
Sağlıklı bi' şekilde yaşarsan durmaz dostum, korkma.Boyumun ileride durmasından korkuyorum.
İşte beslenmem çok kötü. Gece 5'lerde uyuyorum.
Genetiğin önemli.14 yaşındayım, en azından 1, 70-1, 73 olmak istiyorum. Boyum ilerleyen zamanlarda da artış gösterir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.