14 yaşında 1.77 boy uzamaya devam eder mi?

WompWoomp

Centipat
14 yaşındayım boyum 177-180 arası bir şey olması lazım. Bana kısa geliyor babam 175 annem 160 akrabalarımız olarak uzun olan hiç kimse yok neredeyse, en uzun kişi 185 falan. D vitamini takviyesi alsam boy uzamamda katkısı olur mu? Veya içtiğim ve yediğim şeylerin boyuma uzama açısından bir zararı var mıdır?

Her gün 1000 defa zıpla kardeşim kobe bryant yaptı 198 oldu sen de olursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boyunuz yaşınıza göre gayet iyi daha da uzarsınız

Bildiğim kadarıyla 17-18 yaşına kadar uzayabilir. Boy uzunluğunun genetik olduğunu söylerler ama çoğu basketbolcu dev gibi Vitaminlerin boy ile alakası var mıdır bilmem ama bağışıklılık için önemli. Düzenli olarak (tercihen yoğurt) süt ürünleri tüketebilirsin. Basketbol, ip atlama gibi antremanları düzenli yapabilirsin.. Fitness da erken yaşta ağırlık çalışanların boyunun kısa kaldığını okumuştum. Yani ağırlık çalışıyorsan çalışma (araştırmalısın) Ben 14 yaşındayken arkadaşlarımın yanında cüce gibiydim. 16-17 yaşında 181 oldum ve öyle de kaldım. Ama yine de boyun ideal. Bunu yaşından ötürü takıntı haline getirdiysen getirmemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…