Hocam bu genetik bir şey diye biliyorum benim arkadaşlarım 164 falandı bu sene hepsi 173 falan oldurlar yani bir anda boy atabiliyor insan bir arkadaşım bir yılda 10 cm falan artmıştı.
Hocam bu genetik bir şey diye biliyorum benim arkadaşlarım 164 falandı bu sene hepsi 173 falan oldurlar yani bir anda boy atabiliyor insan bir arkadaşım bir yılda 10 cm falan artmıştı.
Babam 180'di annemse 170 ya da yakındı. Dayılarım uzun boylu. Dedelerimde uzundu bir de abim var o şuan benle aynı boyda ve 24 yaşlarında hatta ben bir tık daha uzunum ondan sizce kaç olurum.
Babam 180'di annemse 170 ya da yakındı. Dayılarım uzun boylu. Dedelerimde uzundu bir de abim var o şuan benle aynı boyda ve 24 yaşlarında hatta ben bir tık daha uzunum ondan sizce kaç olurum.
Valla hocam kalabilirsiniz de muhtemelen 175 i geçersiniz destekleyebilirsiniz kendinizi spor yapın basketbol yüzme olabilir. + boy sağlar 2 3 cm falan.
Geçersin, ben senin yaşındayken geçiyordum gayette. Babamın ailesi tamamen kısa, annemin ailesi hep uzundu. 3 tane dayım 189 falandı. Allahtan anne tarafıma çekmişim.
Ama hocam kalma ihtimalinde var, kime çektiğine bağlı.
Geçersin, ben senin yaşındayken geçiyordum gayet de. Babamın ailesi tamamen kısa, annemin ailesi hep uzundu. 3 tane dayım 189 falandı. Allah'tan anne tarafıma çekmişim.
Ama hocam kalma ihtimalinde var, kime çektiğine bağlı.
Yani benim 2 tane dayım uzun babam ortalama annem kısa yani anneme çekmedim çünkü annem 164 falan yani büyük ihtimalle dayılarıma ya da babama çekmişim.