14 yaşında amonyak tuzu kullanılır mı?

remoggs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben amonyak tuzu alıp etkisini görmek istiyorum deneme amaçlı. 14 yaşındayım fiyatına bakacağım pahalıysa almam fakat alırsam sizce sağlık için kötü mü iyi mi, almak mantıklı mı ve eczaneden alırsam bana satarlar mı? İleride Power+güç birleştirip aynı zamanda atletik olmaya çalışıyorum bu yüzden denemek istiyorum. Fikir ve cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.

Amonyak tuzu sihirli bir değnek değil yani kokladığınız için normalde kaldırdığınız ağırlığın 2 katı ile pr almıyorsunuz. Yaşınız itibarıyla kaldırabileceğiniz kütleler belli, ileride Power yapmayı düşünüyorum demişsiniz eğer sporu bırakmayıp o seviyelere gelirseniz bu konuyu o zaman düşünün.

Fikrin için teşekkür ederim. Peki sence bana satarlar mı? Yarın gidip sormayı deneyeceğim fakat ailem izin vermezse diye satıp satmayacaklarını merak ediyorum.

Fikrin için teşekkür ederim. Peki sence bana satarlar mı? Yarın gidip sormayı deneyeceğim fakat ailem izin vermezse diye satıp satmayacaklarını merak ediyorum.

İnternette ortalama 500 TL eczanelerde doğrudan spor için olan toz versiyonunun bulunduğunu sanmıyorum. Amonyak insan vücudu için zehirlidir sporcuların kokladığı amonyakla beraber alkol karışımı, bana sorarsanız henüz pre workout veya türevlerini kullanmanız bile anlamsızken amonyak tuzu saçma olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…