14 yaşında banka hesabı açılır mı?

Turbo14

Hectopat
14 yaşında banka hesabım ve bir banka kartım olabilir mi?

Ailen ile birlikte banka şubesine başvurup çıkartabilirsin diye biliyorum. Ben 18 yaşından küçük iken annemle birlikte bankaya gidip kendi adıma kart ve hesap açtırmıştım.

Ailen ile birlikte banka şubesine başvurup çıkartabilirsin diye biliyorum. Ben 18 yaşından küçük iken annemle birlikte bankaya gidip kendi adıma kart ve hesap açtırmıştım.
Evet Ziraat bankasının böyle bir avantajı var diğer banklarda var mı emin değilim.

14 yaşında banka hesabım ve bir banka kartım olabilir mi?
Evet, olabilir. Bende 14 yaşındayım. İş bankasının İlk İmza adlı hesabını açtım ve kartını da aldım. Şubeden şubeye değişiyor, şu hesap ve kartı alabilmek için 6 ay şube şube dolaştım.

18 yaşından küçük bireylerin imzalarının geçerliliği yok. Haliyle banka işlemleri imzalarla yürüdüğü için banka hesabı açamazsınız diye biliyorum. Ama belki bankaların veli imzasıyla daha düşük limitli kart verebilir

Gayette bankamatik kartı alabiliyorsunuz? İmzanız niye geçersiz olsun? Daha geçen gün İş Bankası üzerinden Maximum Gaming kartı istedim ve imzalayıp aldım. Saçmalamayın.

Gayette bankamatik kartı alabiliyorsunuz? İmzanız niye geçersiz olsun? Daha geçen gün İş Bankası üzerinden Maximum Gaming kartı istedim ve imzalayıp aldım. Saçmalamayın.
Yanında velinin imzası varsa olur. Banka bir anlaşmazlıkta senin imzanı hukuki yoluyla kullanamaz çünkü imzan butlandır. Ama velinin imzası varsa kendi imzanızın yerine geçebilir. Ancak veli sorumlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…