14 yaşında boy uzar mı?

Rainxyy

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 14 yaşındayım hatta gireli 3-4 ay oldu boyum 1.70-174 arası bir şey ortapedide diz röntgeni çektirdim. Plakların kapandı kapanacak 3-4cm uzarsın dedi. Net mi diye sorduğumda belli olmaz dedi. Sizce daha fazla uzar miyim?

Ben 14'ken boyum tavan yapmıştı 10 santim falan uzamıştım,şu anda 17yaşımda 178'im uzamaya devam ediyorum rahat olabilirsin yani bu konuda.

Ben 14'ken boyum tavan yapmıştı 10 santim falan uzamıştım, şu anda 17yaşımda 178'im uzamaya devam ediyorum rahat olabilirsin yani bu konuda.

Hocam doktor gerçekten moralimin içine etti 1.85 hedefleyen biriydim resmen psikolojim bozuldu.

Boyun en hızlı uzadığı yaştır.

Çok takma kardeşim, bir bakmışsın anında olayı clutch'layıp 185 olmuşsun, unutma negatiflik depresiflik falan sağlığa cidden zararlı.

Çok takma kardeşim, bir bakmışsın anında olayı Clutch'layıp 185 olmuşsun, unutma negatiflik depresiflik falan sağlığa cidden zararlı.

İnşallah abi bende korkuyorum depresiflikten hormonlarımı bozarım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…