14 yaşında çok çabuk yorulmak

Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar öncelikle dediğim gibi sorunum benim için çok büyük Fenerbahçe altyapıda oynuyorum fakat yaşıtlarımdan çok hızlı yoruluyorum. Forvet mevkinde oynuyorum ama defans bile benden çok daha enerjik. Kilom ise 41 uykusuzluğum yok allaha şükürler olsun. Ama çok fazla yemek yiyeme sorunum var iştahımı ilaç olsun vitamin olsun doktor tavsiyeleri olsun annem ve ailemin destekleri sonucunda iştahımı açmayı başaramadık. Koşmaya başladığım an göğüsümde bir de kaşık tarafında inanılmaz bir ağrı oluyor suda bol bol içiyorum fakat bir de eğitim hayatı var 7.sınfım 1 haftada 2 deneme sınavı oluyoruz ve annemin baskısıyla ders sınavdan gelen puan endişesi ödevler vs çok yoruluyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru, düzenli ve sağlıklı beslenmen lazım. Bununla beraber kafandaki yorgunluk ve kötü düşünceleri at ki mental olarak sağlıklı olasın. Bunları yaptıktan sonra bol bol kondisyon çalışabilirsin.

Ek olarak sağlık ocağına gidip kan tahlili de yaptırabilirsin ben o yaşlarda çok fazla kansızlık çekiyordum.

Ek olarak sağlık ocağına gidip kan tahlili de yaptırabilirsin ben o yaşlarda çok fazla kansızlık çekiyordum.

Çok teşekkür ederim daha sağlıklı beslenmeye dikkat edeceğim peki şu sınav mevzusunu aklımdan nasıl atabilirim çok denedim önceden de fakat olmuyor bazen sabah 5-4 gibi kalkıp sınav sonucu geldimi diye bakıyorum anlayacağınız uykuda bile sınavı düşünüyorum. Sağlık ocağına gitmiştik demir ve C vitamini eksikliğim vardı hem C vitamini hem de demir fosfat vs. karışık ilaç alıyorum

Yaşadığın stres sebebiyle iştahsızlık yaşıyor olabilirsin. Öncelikle biraz zihnini boşaltman lazım. Yaparken zevk aldığın,stresini unuttuğun aktivitelere hayatında daha fazla yer ver. İştahın açılamayacağı insan yoktur,kontrollü bir şekilde bir beslenme programı ile atlatılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…