Merhaba, 14 yaşındayım ve ağır depresyon geçiriyorum. Bundan 1-2 sene öncesine dönmek istiyorum. Mutlu olduğum, hayatımın güzel olduğu günlere dönmek istiyorum. Bir de sınıftaki elemanlardan bıktım, saçma tavırlara gelemiyorum. Okul açılacak stresi var ve her gün geçtiğinde ondan önceki günleri çok özlüyorum. Sınıfımdaki elemanlara ayar oluyorum, futbolda iyi oynuyorum fakat sürekli arkadaşlarını seçiyorlar beni seçmiyorlar, yanıma oturduklarında ağlıyorlar, sürekli sıkıntı çıkarıyorlar. Artık dayanamıyorum. Diğer sınıftaki arkadaşlarım keşke benim sınıfımda olsaydı, okulun en kötü sınıfındayım. Müdürle konuştuk eylül'ün 3.haftasında değiştireceklerini söylüyorlar fakat rastgele sınıfa vereceğini düşünüyorum. Sınıfımdaki saçma sapan elemanların bazı sınıflarda arkadaşları var ve yine bulaşıyorlar diye istemiyorum o sınıfları. Artık boş boş elemanlarla uğraşmayı bırakıp LGS'ye odaklanmak istiyorum. İyi lise kazanıp iyi ortam kurmak istiyorum. Artık büyüyüp bu saçma Aşeylerden uzaklaşıp işime odaklanmak istiyorum. Arada mutlu oluyorum fakat bazen de aşırı depresyon basıyor. Yardımcı olur musunuz?