14 yaşında e-ticaret nasıl yapılır?

benfatig

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ben 14 yaşında bir çocuğum ve bildiğiniz gibi okullar 1 hafta tatil oldu bu sıra babamın yanında çalıştım ve bir S24 FE aldım. Biraz da bir 500 1000 TL arası kaldı bu sermayeyle hiç uğraşmadan girebileceğim bir e-ticaret söyleyip anlatır mısınız? Bu konuda çok bilgim yokta.

Domain hosting aldınız para bitti.

Bilginiz varsa siteyi kendiniz kurabilirseniz ve xml entegrasyonununuda yapabilirseniz; ücretsiz bayilik veren sitelerden bayilik alıp kendi sitenizde satış yapabilirsiniz. Tabi bu sitelerin çoğu sizden vergi bilgileride isteyecektir. Herşeyi yaptınız ve siteniz satışa hazır. Bu seferde reklam vermeniz gerekecez sizi arayıp bulmaları başka türlü ilk aşamada mümkün olmayacak çünkü.

Bilgin yoksa yapamazsin yapabilecegin en mantikli şey bilgisayarin var ise o paraya oyun alip keyfine bakmak olur e-ticaret icin yasin cok kucuk ve sermayen cok az.

Yapamazsınız, yüksek sermayeniz olsa bile şirket açamadığınız için kazancınızı vergilendiremeyeceksiniz.

1000'tlye yapabileceğin en güzel yatırım tavuk alıp yemen, bir kaç günlüğüne bol protein alırsın ne güzel.

Son düzenleme:
14 yaşında direkt e-ticarete girmek yerine kendini yapabilite becerisi katabilirsin.
Çevreni bu tarz içeriklerle donat. YouTube üzerinde konuyla alakalı içerikler tüket.
Yaşın arttıkça aksiyon almaya başlarsın.

Bende 14 yaşındayım, ama doğruyu söylemek gerekirse bu yaşlarda ticarete atılmak saçma olur. En iyisi şu anda hayatını yaşa çünkü bende bir ara denedim de param boşa gitti. 3400 TL harcama yaptık site gitti. Yani doğru düzgün bilgin var sanırsın ama ben buna 2 yıllık çalışmamı verdim gene olmadı. Bence reşit yaşa gel öyle iyi bir program kursu falan al uyguna kendi oyununu kur satışa çıkar böyle bir 35 liraya falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…