14 yaşında futbolcu olmak için geç mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar 6 yaşımdan beri futbolla hasir nesirim, fotoğraflarım var. Şu anda yasim 14, futbolcu olmak için yaşım gecmis mi? Bir de futbol da U21'den sonra A takıma cikamazsak futbol bitiyor mu? Cevaplarsanız sevinirim, futbolu bırakmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 6 yaşımdan beri futbolla hasir nesirim, fotoğraflarım var. Şu anda yasim 14, futbolcu olmak için yaşım gecmis mi? Bir de futbol da U21'den sonra a takıma cikamazsak futbol bitiyor mu? Cevaplarsanız sevinirim, futbolu bırakmayı düşünüyorum.

Yeteneğiniz varsa 20 yaşında bile olabilirsiniz yaş önemli değil.

Kardeşim ne geçmesi be. Seni üzmek için söylemiyorum yanlış anlama ama ağzın daha süt kokuyordur yani senin. 14 güzel bir yaş hiçbir şey için de geç değil aksine yeteneğin varsa ve üstüne düşersen çok güzel yerlere gelebileceğin bir yaş ancak şunu da belirtiyim futbolcu bir arkadaşım Türkiye'de bu işte çok torpil döndüğünden ve yeteneğin bile tek başına yeterli olmayacağından bahsederdi. Gerçekliğini ben bilemem ama bunu da göz önünde bulundurarak çevreni geniş tutsan senin için iyi olur. Umarım hayallerine ulaşırsın başarılar dilerim.

Jeremy Vardy 22 yaşında fabrika işçisiydi 29 yaşında Premier lig kupası aldı diye biliyorum. Neden olmasın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı