14 yaşında girilebilecek işler

Bizim sınıfta bir çocuk var sakal tıraşı yapıyorum diyor normal saç tıraşı yapıyorum diyor yapmadığı bir şey yokmuş.

O işe yatkındır öğrenmiştir o yüzden kesiyordur arkadaşlarında dediği gibi getir götür ve saç temizlemekten başka bir şey yaptırmazlar.

Ben aslında asosyal değilim böyle utangaç sessiz konuşan biri değilim tanıdığım kişilere nasılsın falan diye sorarım ama mesela eve tanımadığım bir misafir geldi hoşgeldiniz diyorum sadece annem ve babam da neden misafirlerle konuşmuyorsun diyorlar.

Bu devirde çalışılmaz bana göre.

Az para verirler

Berberde çok zorlamazlar değil mi? Mesela bir saçı yanlış kestim döverler mi?

Sıralama genelde şöyle oluyor yerleri temizle - çay getir veya şuradan bir yemek al - şu malzemeyi ver vs. ilerleyen zamanlarda ise saç yıkmaya başlarsın ondan sora sakal bıyık alımına geçersin yaşın tahminimce sana da bağlı 18 civarı olunca kesime başlarsın.

@473106 merak etme kuaförlük benim direkt baba mesleği ve doğal olarak çevremizde de kuaförler var. Daha hiçbirinin gelip çocuğa saç kestirdiğini duymadım etmedim. Arkadaşın ise küçük yaştan öğrenmeye başladığı için onları yapabiliyordur.

Katılıyorum hocam. Aileniz, sizi bilgisayarın başında gördüyse geçmiş olsun. "Asosyalsin" diye koyuyorlar teşhisi.

Annen misafirle siyaset konuşmanı falan mı bekliyor?

Annen misafirle siyaset konuşmanı falan mı bekliyor?
ne bileyim bakın misafir geliyor beni tanıyor galiba ben onu tanımıyorum adam ismimi söylerek nasılsın diyor ben de iyiyim abi sen nasılsın hoşgeldiniz diyorum başka ne diyebilirim ki? Hemen oğlum neden misafirle konuşmuyorsun diyorlar

Ben berber çıraklığındansa çay ocağı veya kahvehanede çalışmayı tercih ederim. 7-8 yaşındayken dedeme yardım ediyordum, çay dağıtmak inanılmaz kolay bir iş. Müşterilerle de muhabbet ediyorsun ara sıra. Ne kadar para verirler bilmiyorum ama, berberleri vesaire iyice araştırıp en mantıklısına girmek gerek.

İçine sinerse onun yerine bilgisayarı verimli kullanabilirsin (yazılım kodlayıp satmak, tasarımcılık) gibi gibi şeyler, sadece bir tavsiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…