14 yaşında göbek nasıl eritilir?

Marsijem

Decapat
Arkadaşlar 14 yaşındayım boyum 1.73 kilom 64 biraz göbeğim var. 1.5 ay sonra Antalya'ya gideceğiz göbeği eritmek istiyorum nasıl yapabilirim beslenme önerileriniz var mı acaba?

Beslenmeden çok mekik pozisyonu gibi yapıp bacaklarınızı karnınıza doğru bastırın aynı şekilde kafanızıda öne itin günde 30 40 kere yaparsanız 1 ayda eritirsiniz.

Beslenmen çöp olursa ne mekiğin ne de yapacağın antrenmanın anlamı kalır. Kalori hesabı yapmanız gerek. Dediğim gibi günde 2 paket cips yiyip mekik çekseniz göbeğiniz erimez.

Beslenmen çöp olursa ne mekiğin ne de yapacağın antrenmanın anlamı kalır. Kalori hesabı yapmanız gerek. Dediğim gibi günde 2 paket cips yiyip mekik çekseniz göbeğiniz erimez.

Cips falan hiç sevmiyorum zaten ama bazı günler çok ekmek yiyorum.

Sabahın erken saatlerinde aç bir şekilde koşu antrenmanı yapabilirsin. Yağ yakımı daha kolay olacaktır...

@Marsijem Yok sadece örnekti. Günde almanız gerekn kalorinin bir miktar azını alarak yeteri kadar protein beslenerek yanında kardiyo mekik veya yap. Ama diyet yapmadan olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…