OĞUZHAN321 Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #1 14 yaşındayim. Önceden ininal sayesinde itemsatişa para yükleyebiliyordum. Ama şu anda yükliyemiyorum. Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2025
14 yaşındayim. Önceden ininal sayesinde itemsatişa para yükleyebiliyordum. Ama şu anda yükliyemiyorum. Yardım edin.
laurits Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 320 13 Şubat 2025 #2 OĞUZHAN321 dedi: 14 yaşındayim. Önceden ininal sayesinde itemsatişa para yükleyebiliyordum. Ama şu anda yükliyemiyorum. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Papara kullan.
OĞUZHAN321 dedi: 14 yaşındayim. Önceden ininal sayesinde itemsatişa para yükleyebiliyordum. Ama şu anda yükliyemiyorum. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Papara kullan.
8 885108 Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 440 Çözümler 5 13 Şubat 2025 #3 OĞUZHAN321 dedi: 14 yaşındayim. Önceden ininal sayesinde itemsatişa para yükleyebiliyordum. Ama şu anda yükliyemiyorum. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... FUPS al.
OĞUZHAN321 dedi: 14 yaşındayim. Önceden ininal sayesinde itemsatişa para yükleyebiliyordum. Ama şu anda yükliyemiyorum. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... FUPS al.
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 13 Şubat 2025 #4 OĞUZHAN321 dedi: 14 yaşındayim. Önceden ininal sayesinde itemsatişa para yükleyebiliyordum. Ama şu anda yükliyemiyorum. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Şoktan 5TL'ye ininalı al direkt yükle işte.
OĞUZHAN321 dedi: 14 yaşındayim. Önceden ininal sayesinde itemsatişa para yükleyebiliyordum. Ama şu anda yükliyemiyorum. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Şoktan 5TL'ye ininalı al direkt yükle işte.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.480 Makaleler 4 Çözümler 77 Yer Rusya 13 Şubat 2025 #5 Doğru düzgün detay vermemişsin ama muhtemelen onaylı hesap olayı geldiği için yükleyemiyorsun. Veli onayı ile hesap kullanabilirsin sadece.
Doğru düzgün detay vermemişsin ama muhtemelen onaylı hesap olayı geldiği için yükleyemiyorsun. Veli onayı ile hesap kullanabilirsin sadece.
OĞUZHAN321 Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #6 The Fallen Angel dedi: Doğru düzgün detay vermemişsin ama muhtemelen onaylı hesap olayı geldiği için yükleyemiyorsun. Veli onayı ile hesap kullanabilirsin sadece. Genişletmek için tıkla... Veli onayı yaptım ama yinede item satişa para yüklerken banka onay vermedi diyor
The Fallen Angel dedi: Doğru düzgün detay vermemişsin ama muhtemelen onaylı hesap olayı geldiği için yükleyemiyorsun. Veli onayı ile hesap kullanabilirsin sadece. Genişletmek için tıkla... Veli onayı yaptım ama yinede item satişa para yüklerken banka onay vermedi diyor