14 yaşında koltuk altı kılları alınır mı?

Koyu gözükmesi zaten normal ama kıl artamaz siz kılı yüzeyden kesiyorsunuz dipteki kılların artması gibi bir şeyin ihtimali yok.
O zaman "artmanın" nedeni etraftaki tüy şeklindeki kılların jilet tarafından koparılması ve tekrardan güçlü biçimde büyümesi olabilir mi ?

O zaman "artmanın" nedeni etraftaki tüy şeklindeki kılların jilet tarafından koparılması ve tekrardan güçlü biçimde büyümesi olabilir mi?

Hayır bir kılı yüzeyden kesiyorsun dip hala aynı dip aynı şekilde yukarıya çıkartacak kılı yani nasıl anlatabilirim bende pek bilmiyorum

Hiç uğraşmaya ve para harcamaya değmez al jiletle gitsin uzatmayın la bacakta alınmaz aw erkek adamsın lyxqre.

Türksün hacı sen kendine gel aynaya bakınca kurt adam gibi görünmek istemiyorsan plaja giderken alacaksın.

Hiç uğraşmaya ve para harcamaya değmez al jiletle gitsin uzatmayın la bacakta alınmaz aw erkek adamsın lyxqre.
ben mağara adamı mıyım bacağımı değil de neyimi almam lazım dışarı çıkıp çimene falan dokun etek giyicen bacağın mağara gibi napıcan

Ben mağara adamı mıyım bacağımı değil de neyimi almam lazım dışarı çıkıp çimene falan dokun etek giyicen bacağın mağara gibi napıcan.

Etek giyicem derken, kız olduğunu baştan söyleseydin ya arkadaşa

ben mağara adamı mıyım bacağımı değil de neyimi almam lazım dışarı çıkıp çimene falan dokun etek giyicen bacağın mağara gibi napıcan
Etek giymek derken ?

NOT: kusura bakma kızmışsın .d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…