Batuhan_Ay Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #1 Merhaba yaşım 14. Bu yaşta mastürbasyonu bırakmak için spora başlamalı mıyım?
DenizAras Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 416 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #2 Batuhan_Ay dedi: Merhaba yaşım 14. bu yaşta mastürbasyonu bırakmak için spora başlamalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Küçük dostum, bu gayet normal bir şey hepimiz bu yaşlarda böyleydik. Ama bunu bağımlılık haline getirdiysen yapacağın tek şey nefsine hakim olmak ve +18 içerikleri olduğunca azaltmak.
Batuhan_Ay dedi: Merhaba yaşım 14. bu yaşta mastürbasyonu bırakmak için spora başlamalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Küçük dostum, bu gayet normal bir şey hepimiz bu yaşlarda böyleydik. Ama bunu bağımlılık haline getirdiysen yapacağın tek şey nefsine hakim olmak ve +18 içerikleri olduğunca azaltmak.
B BlokJ Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 58 27 Ocak 2024 #3 Batuhan_Ay dedi: Merhaba yaşım 14. Bu yaşta mastürbasyonu bırakmak için spora başlamalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bağımlılık haline getirmeden, belli aralıklarla yapman en sağlıklısı olur.
Batuhan_Ay dedi: Merhaba yaşım 14. Bu yaşta mastürbasyonu bırakmak için spora başlamalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bağımlılık haline getirmeden, belli aralıklarla yapman en sağlıklısı olur.
G Grahambex Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 207 Çözümler 4 28 Ocak 2024 #4 Batuhan_Ay dedi: Merhaba yaşım 14. Bu yaşta mastürbasyonu bırakmak için spora başlamalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bende öyleyim senle aynı yaştayım günde 5 kere yapıyorum bir zararını görmedim asıl gitsin 1 seneye kadar biter herhalde.
Batuhan_Ay dedi: Merhaba yaşım 14. Bu yaşta mastürbasyonu bırakmak için spora başlamalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bende öyleyim senle aynı yaştayım günde 5 kere yapıyorum bir zararını görmedim asıl gitsin 1 seneye kadar biter herhalde.
noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 1 28 Ocak 2024 #5 BeyAli63 dedi: Bende öyleyim senle aynı yaştayım günde 5 kere yapıyorum bir zararını görmedim asıl gitsin 1 seneye kadar biter herhalde. Genişletmek için tıkla... Biter biter sen bu kafayla devam et. Batuhan_Ay dedi: Merhaba yaşım 14. bu yaşta mastürbasyonu bırakmak için spora başlamalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de başlayabilirsin, sonuçta bu istek boş zamanlarda aklımıza geliyor. Kendine bir uğraş bulursan emin ol azalacaktır.
BeyAli63 dedi: Bende öyleyim senle aynı yaştayım günde 5 kere yapıyorum bir zararını görmedim asıl gitsin 1 seneye kadar biter herhalde. Genişletmek için tıkla... Biter biter sen bu kafayla devam et. Batuhan_Ay dedi: Merhaba yaşım 14. bu yaşta mastürbasyonu bırakmak için spora başlamalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de başlayabilirsin, sonuçta bu istek boş zamanlarda aklımıza geliyor. Kendine bir uğraş bulursan emin ol azalacaktır.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 2 Yer İzmir 28 Ocak 2024 #6 Sporla beraber bas performans arttırır testesteron yükseliyor.
8 803613 Picopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 1 29 Haziran 2024 #7 bence bir sakıncası yok Son düzenleme: 29 Haziran 2024