O onepunchoneko Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 14 yaşındayım dövüş geçmişim yok eskiden futbol oynuyordum dövüş sporlarına ilgi duydum MMA başlamak istiyorum. Geç mi kaldım yoksa tam zamanı mı?
14 yaşındayım dövüş geçmişim yok eskiden futbol oynuyordum dövüş sporlarına ilgi duydum MMA başlamak istiyorum. Geç mi kaldım yoksa tam zamanı mı?
QuasarWhisper_2 Megapat Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #2 onepunchoneko dedi: 14 yaşındayım dövüş geçmişim yok eskiden futbol oynuyordum dövüş sporlarına ilgi duydum MMA başlamak istiyorum. Geç mi kaldım yoksa tam zamanı mı? Genişletmek için tıkla... MMA hakkında çok bir bilgim yok (ne olduğunu biliyorum elbette). Fakat öyle bebeklikte annesinin karnından ebeye tekme atarak çıkacak kadar da değildir. Geç kalmamişsinizdir, çok gençsiniz daha.
onepunchoneko dedi: 14 yaşındayım dövüş geçmişim yok eskiden futbol oynuyordum dövüş sporlarına ilgi duydum MMA başlamak istiyorum. Geç mi kaldım yoksa tam zamanı mı? Genişletmek için tıkla... MMA hakkında çok bir bilgim yok (ne olduğunu biliyorum elbette). Fakat öyle bebeklikte annesinin karnından ebeye tekme atarak çıkacak kadar da değildir. Geç kalmamişsinizdir, çok gençsiniz daha.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.543 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 Profesyonel olmaktan mı bahsediyorsun yoksa hobi olarak mı?
T TekAdam Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #4 Bunlar bir spor değil. Barbarca hareketler.
O onepunchoneko Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #5 Pluxy01 dedi: Profesyonel olmaktan mı bahsediyorsun yoksa hobi olarak mı? Genişletmek için tıkla... Evet dostum profesyonel olmak istiyorum. Kariyer yapmak istiyorum boksta iyi degilim ama babam eski güreşçi bende onun genetigi var güreşte çok iyiyim
Pluxy01 dedi: Profesyonel olmaktan mı bahsediyorsun yoksa hobi olarak mı? Genişletmek için tıkla... Evet dostum profesyonel olmak istiyorum. Kariyer yapmak istiyorum boksta iyi degilim ama babam eski güreşçi bende onun genetigi var güreşte çok iyiyim
İsmailmehdi Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #6 9 yaşında bile başlanır geç kalmışsın.
O onepunchoneko Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #7 İsmailmehdi dedi: 9 yaşında bile başlanır geç kalmışsın. Genişletmek için tıkla... cümleyi tam anlamadım
İsmailmehdi dedi: 9 yaşında bile başlanır geç kalmışsın. Genişletmek için tıkla... cümleyi tam anlamadım
İsmailmehdi Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #8 9 yaşındayken bile başlanabilir yaşını küçük görme diyorum.
O onepunchoneko Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #9 İsmailmehdi dedi: 9 yaşındayken bile başlanabilir yaşını küçük görme diyorum. Genişletmek için tıkla... yani başlamam için yaşım iyimi reis.
İsmailmehdi dedi: 9 yaşındayken bile başlanabilir yaşını küçük görme diyorum. Genişletmek için tıkla... yani başlamam için yaşım iyimi reis.
İsmailmehdi Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #10 aynen ne kadar erken o kadar iyi