14 yaşında nasıl kâr edebilirim?

Furkan Üner

Hectopat
Yer
İstanbul/Başakşehir
Daha fazla  
Playstation 4 almak için 2.500 TL para biriktirdim. Fakat ailem alabilmem için bir şart koştu. Kendi paramla bir şekilde kar etmem gerek. Yani bir stand kurup bir şeyler satmak gibi. Bunun için yaşadığım yerde uygun mekanlar var. Fakat asıl sorum ne yapabilirim?
Yaşım 14. Ne gibi şeyler tavsiye edersiniz?

Öncelikle sizi tebrik ederim. Bu yaşta o parayı toplamak kolay iş değil. Senin yaşındaki birisi için zabıta izin vermez. Dalga geçmediğini umarak, bir yerde çırak olabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zabıta izin vermez demissin arkadaşım ama halk pazarlarında ufak tefek şeyler satarsin mesela bi ara el için dikis makinesi vardi dolma saracaği falan ben onlardan satmistim dikiş makinesi ufak sökükler için insanların ilgisini çek günde 300 200 tane sattigim oluyordu tanesi 1 TL ben 1 hafta satmistim sonra modasi geçti tabi hem de 50kr aliyordum tanesini simdi varsa böyle halk için merak uyandiran şeyler yapabilirsin

Etrafında turşucu yada kiraz toplayan yerler varsa gir iyi para var ama yorucu.

Bence en iyisi eğer bilgisayar konusunda iyiysen git bir bilgisayarcı da çırak olarak çalış hemde bir şeyler öğrenmiş olursun. Tabi bu konulara da meraklıysan. Bende 14 yaşındayım.

He bu arada tasiş diye bir kacak gümrük mallari satan yerler var belki bilen vardır illegal değil tamamiyke devletin yakaladığı mallar bu yerleri sabah erkenden gez çok iyi şeyler düşüyor bi ara piyasa değeri 700 dolar olan bir bisiklet yakaladim hic düşünmeden almistim 300 TL daha sonra onu meraklisina 500 dolardan satmistim ama bu is 14 yasindakiler için fazla herhalde çok küçük yaslarda çorak olarak calismistim meraktan bu yüzden alisiğim bu islere

lcscls acaba bu yerleri nasıl bulabilirim?
İlgimi çekti de. Birde telefon ya da bilgisayar gibi şeylerde var mıdır?

Bakin aldiginiz şeyleri calisip calismadigina dair kesin bilgin olmuyor cift kapaklı buzdolabı alip satmisligim var ama her sehirde var midir bilmem Edirne de var sanirim gumruk olan yerlerde olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet'te baktım bana en yakın Kocaeli'de varmış. Eğer bir gün yolum düşerse bakarım. Çünkü yaşımdan dolayı her yere istediğim zaman gidemiyorum.

Size derdimi tam anlatamadım ailem benden o parayla ticaret gibi bir şey yapmamı istiyorlar.Yani çıraklık benim de aklıma geldi ama ailem kar etmemi istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…