14 yaşında nasıl kilo alınır?

Nasıl kilo alabilirim? Şunu söyleyim sabah dershane öğlen okul saat 7'de evdeyim. Ne yiyebilirim? Kilo almak için öneriniz nedir? Yaş 14 yeni girdim 41 kilo.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl kilo alabilirim? Şunu söyleyim sabah dershane öğlen okul saat 7'de evdeyim. Ne yiyebilirim? Kilo almak için öneriniz nedir? Yaş 14 yeni girdim 41 kilo.
Boyunuz kaç? bende 13 yaşındayım ve boyuma göre zayıfım.

Ben kendi kilo alma yöntemimi açıklayım. 2 saat spor yap (ağırlık kaldır) spordan sonra 2-3 tabak pilav yulaf falan ye. Gece yatmadan önce yersen kilo alırsın. Pirinç tüketmeye çalış. İnternette kalorili shake yapıyorlar onların tariflerine bakabilirsin.

Gece yatmadan önce yiyince kilo almazsın önemli olan günlük kaç kalori aldığınıdr.

Çok sağlıklı bir yöntem değil ama ben 14 kilo aldım çok kısa bir zaman içerisinde.
Marketlerde satılan bebe bisküvisini sütle ve meyvelerle karıştırıp yedim, tadı gayet güzel oluyor tavsiye ederim.

Pilav veya makarna kolayına gelirse noodle, mısır gevreği, bebek bisküvisi yemeye çalış. muhtemelen çok karbondhidrat almıyosun o yüzden zayıfsın.
2 saat sporda ağırlık mı kaldıracak? o kilo ile? mantık dışı. Kaldıracağı ağırlık 2 kiloyu geçmez, kardiyodan farkı kalmaz. Gece yatmadan önce yemek sağlıklı değil, uykuyu etkiler, sabah mide ağrısı veya tuvalet ihtiyacı ile karşılaşabilir. 2 - 3 tabak pilav ve yulaf yiyebileceğini de sanmıyorum, yine sağlığını etkileyebilir.

Son düzenleme:
Cici bebe önerimdir onun sayesinde 2 kilo aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…