14 yaşında nasıl para kazanılır?

Yemeyin, içmeyin, okuyun bu zamanda okumaktan ötesi yok.

Evet ama gelecek kaygısı var okuyoruz ama işimi elime alana kadar yıllar geçecek üstelik aileme yük olmak istemiyorum en azından okurken harçlığım çıksın istiyorum.

Evet ama gelecek kaygısı var okuyoruz ama işimi elime alana kadar yıllar geçecek üstelik aileme yük olmak istemiyorum en azından okurken harçlığım çıksın istiyorum.
Okuyan adamın parası bir şekilde çıkıyor sen hiç takma kafana, öyle olmasa inan bende okuyamazdım. Sakın bu yaştan ağır işte de çalışma en ufak bir kazada sakat kalırsın.

Son düzenleme:
Maalesef yurtta kalıyorum hafta içi çıkamıyorum.

Lise 1'im motivasyon/dropshopping hakkında dediklerine katılıyorum Unity hakkında daha fazla bilgi verebilirmişim ya da bir konu var mıdır sitede.

Dostum tarikat yurdunda falan istemeyerek kalıyorsan kesinlikle gelecek planını buna göre yapma ilk işin o ortamlardan planlı bir şekilde ayrılmak olsun.

Dostum tarikat yurdunda falan istemeyerek kalıyorsan kesinlikle gelecek planını buna göre yapma ilk işin o ortamlardan planlı bir şekilde ayrılmak olsun.

Yok abi Allah'tan öyle bir şey yok bahtiyar vahapzade sosyal bilimler lisesindeyim ama yalnızca cuma günü eve gitmek için yurtta kalırsan cumartesi saat 10'dan 17:30'a kadar çarşı ıznı var.

14 yaşında bir insanın para kazanmaya uğraşması hatta bırakın para kazanmayı düşünmesi bile çok büyük sorunlara sahip olduğumuzun göstergesi bence.

Dostum yanlış anlama senin özelinde bir durum değil bu fakat dediğin gibi internette bu "hayal" satan insanlar ve sistem bizi öyle bir hale getirdi ki tüm insani meziyetlerimizi bir kuş kafesine koyup, onu da erişemeyeceğimiz bir yere koyduk sanki. Yaşın küçük daha, ailenin durumu çok da sıkıntılı değilse gezip, tozup, hayatının keyfini çıkarman gerekirken, tüketim kültürü ve kapitalizmin akıl almaz doyumsuzluğu seni ve insanları öyle noktalara getirdi ki bu yaşta para kazanmayı düşünüyorsun.

Nüfus arttıkça rekabet artıyor ve rekabet yüzünden insanlar insanlıktan çıkıyor, hayatlarını bir kenara bırakıp sürekli sürüyle sınava hazırlanıyorlar, üniversite sınavı bitiyor, KPSS başlıyor sonra mülakat sonra atamalar derken yaşın bir anda 25'e geliyor. Hayatın tadını çıkarman gereken gençlik yıllarını sırf zengin insanlar daha zenginleşsinler diye boş yere harcıyorsun. Yanlış anlamayın burada "red pill, Black pill" tarzı saçma ve mantıksız akımlardan ziyade insanın gittikçe kendini kaybetmesinden bahsediyorum.

Üstte bahsettiğim sürecin içindeyim ve galiba aklımı yitireceğim.

Gel gelelim soruna, eğer kendine güveniyorsan hayata geç atılmanın çok da bir zararı yok.

Önerebileceğim şeyler ise: Dolar ve BTC ile iş yapan çeşitli freelance logo vs. tasarlayıp satabileceğin siteler var. Yazılım biliyorsan bunları pazarlamakta bir seçenek. Sana kalmış.

Çok teşekkürler abi çoğu kişi yazılım ve Unity dıyor aratatilde öğrenmeye çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…