TrayinG_E Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #1 Merhaba bilgisayarımı yenilemek için işte çalışmayı planlıyorum. Ankara'da oturuyorum lütfen grafik tasarım falan yazmayın.
Merhaba bilgisayarımı yenilemek için işte çalışmayı planlıyorum. Ankara'da oturuyorum lütfen grafik tasarım falan yazmayın.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2021 #2 TrayinG_E dedi: Merhaba bilgisayarımı yenilemek için işte çalışmayı planlıyorum. Ankara'da oturuyorum lütfen grafik tasarım falan yazmayın. Genişletmek için tıkla... Tekstil berber gibi yerler.
TrayinG_E dedi: Merhaba bilgisayarımı yenilemek için işte çalışmayı planlıyorum. Ankara'da oturuyorum lütfen grafik tasarım falan yazmayın. Genişletmek için tıkla... Tekstil berber gibi yerler.
OzzyOnFire Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 775 11 Temmuz 2021 #3 TrayinG_E dedi: Merhaba bilgisayarımı yenilemek için işte çalışmayı planlıyorum. Ankara'da oturuyorum lütfen grafik tasarım falan yazmayın. Genişletmek için tıkla... Çaycı? Lemmy Kilmister dedi: Tekstil berber gibi yerler. Genişletmek için tıkla... Ölü iş onlar çok az ücret veriyorlar.
TrayinG_E dedi: Merhaba bilgisayarımı yenilemek için işte çalışmayı planlıyorum. Ankara'da oturuyorum lütfen grafik tasarım falan yazmayın. Genişletmek için tıkla... Çaycı? Lemmy Kilmister dedi: Tekstil berber gibi yerler. Genişletmek için tıkla... Ölü iş onlar çok az ücret veriyorlar.
TrayinG_E Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #4 OzzyOnFire dedi: Çaycı? Ölü iş onlar çok az ücret veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Öyle yerler yok artık benim bölgemde.
OzzyOnFire dedi: Çaycı? Ölü iş onlar çok az ücret veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Öyle yerler yok artık benim bölgemde.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2021 #5 Günlük 80 TL alıyorum ortada.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 11 Temmuz 2021 #6 Ben kuaföre gittim günlük 10 lira veriyordu 12 saat için. Ben de çıktım. Lemmy Kilmister dedi: Günlük 80 TL alıyorum ortada. Genişletmek için tıkla...
Ben kuaföre gittim günlük 10 lira veriyordu 12 saat için. Ben de çıktım. Lemmy Kilmister dedi: Günlük 80 TL alıyorum ortada. Genişletmek için tıkla...
4 467597 Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.403 Çözümler 2 11 Temmuz 2021 #7 Garsonluk yapabilirsin, akrabaların varsa onların yanında çalışmayı teklif edebilirsin. İnternet Cafe gibi yerlerdede iş bakabilirsin.
Garsonluk yapabilirsin, akrabaların varsa onların yanında çalışmayı teklif edebilirsin. İnternet Cafe gibi yerlerdede iş bakabilirsin.
OzzyOnFire Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 775 11 Temmuz 2021 #8 TrayinG_E dedi: Öyle yerler yok artık benim bölgemde. Genişletmek için tıkla... Çarşı avm vesaire?
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2021 #9 En iyisi tekstilde ortacı olmak. YamukAdam dedi: Ben kuaföre gittim günlük 10 lira veriyordu 12 saat için. Ben de çıktım. Genişletmek için tıkla... Kölemi çalıştırıyorlar One
En iyisi tekstilde ortacı olmak. YamukAdam dedi: Ben kuaföre gittim günlük 10 lira veriyordu 12 saat için. Ben de çıktım. Genişletmek için tıkla... Kölemi çalıştırıyorlar One
TrayinG_E Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #10 467597 dedi: Garsonluk yapabilirsin, akrabaların varsa onların yanında çalışmayı teklif edebilirsin. İnternet Cafe gibi yerlerdede iş bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bizim buralarda çok düğün salonu varda Ankara'da hiç akrabam yok.
467597 dedi: Garsonluk yapabilirsin, akrabaların varsa onların yanında çalışmayı teklif edebilirsin. İnternet Cafe gibi yerlerdede iş bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bizim buralarda çok düğün salonu varda Ankara'da hiç akrabam yok.