14 yaşında online veya fiziksel hangi iş yapılabilir?

389072

Megapat
Makaleler
24
Yer
İstanbul
1 yıl önce de aynı konuyu açmıştım. Ancak o zaman ne boyum vardı ne bilgim. Şu an her ikisine de az da olsa sahibim. Sizce ne yapılabilir? 3000 TL biriktirmem lazım. Süre sınırım yok.

Konuyu açarken öyle zoruma gitti ki.. 14 yaşında gezmem eğlenmem gerekirken ben burada para nasıl kazanılır diye araştırıyorum. Bizi bu duruma düşürenler utandırsın.

1 yıl önce de aynı konuyu açmıştım. Ancak o zaman ne boyum vardı ne bilgim. Şu an her ikisine de az da olsa sahibim. Sizce ne yapılabilir? 3000 TL biriktirmem lazım. Süre sınırım yok.

Online bir sürü yol var. Fakat illa ben çabuk istiyorum diyorsanız amelelik yaparak günlük 200TL'ye çalışabilirsiniz.

Yaz için mi soruyorsunuz anlamadım.

Yaz için ise restaurant, kafe gibi yerlerde garsonluk yapabilirsin. Kendini geliştirirsin çok işine yarar.

Genel olarak soruyorsan meslek liselerinden çıraklık eğitim vs uğraşman gerekecek bunu tavsiye etmiyorum.

Online olarak indirimlerde ürün kovalayıp Gardrop, Dolap gibi uygulamalardan normal fiyatının biraz altına satarak kar edebilirsin.

Şuan yapabileceğim bir şey lazım. Yaz tatili için biriktirmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…