Nuget Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #11 Belediyebaşkanı dedi: Yanlış bilmiyorsam yurt dışına çıkarken bir velin yanında olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim biraz geç oldu ama. .d çıktım ben yurt dışına hocam tekrardan teşekkür ederim cevabınız için. c:
Belediyebaşkanı dedi: Yanlış bilmiyorsam yurt dışına çıkarken bir velin yanında olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim biraz geç oldu ama. .d çıktım ben yurt dışına hocam tekrardan teşekkür ederim cevabınız için. c:
B Belediyebaşkanı Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 292 Çözümler 1 14 Eylül 2024 #12 Nuget dedi: Teşekkür ederim biraz geç oldu ama. .d çıktım ben yurt dışına hocam tekrardan teşekkür ederim cevabınız için. c: Genişletmek için tıkla... Tek başınıza izin verdiler mi?
Nuget dedi: Teşekkür ederim biraz geç oldu ama. .d çıktım ben yurt dışına hocam tekrardan teşekkür ederim cevabınız için. c: Genişletmek için tıkla... Tek başınıza izin verdiler mi?