fidelcastro Centipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 8 Nisan 2021 #11 Tavsiyem Org ile başlangıç yapmak ya da Midi klavye ile FL Studio denemeniz. Eğer hoşunuza giderse piyano alırsınız.
Tavsiyem Org ile başlangıç yapmak ya da Midi klavye ile FL Studio denemeniz. Eğer hoşunuza giderse piyano alırsınız.
tolgatoksoy14 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 844 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #12 fidelcastro dedi: Tavsiyem Org ile başlangıç yapmak ya da Midi klavye ile FL Studio denemeniz. Eğer hoşunuza giderse piyano alırsınız. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam.
fidelcastro dedi: Tavsiyem Org ile başlangıç yapmak ya da Midi klavye ile FL Studio denemeniz. Eğer hoşunuza giderse piyano alırsınız. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 18 Çözümler 43 Yer Şemdinli, Hakkari 8 Nisan 2021 #13 Neden olmasın ki?
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #14 Başlığı piyango diye okuyup linçlemeye geliyordum . Tabii başlanır, neden başlanmasın?
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 8 Nisan 2021 #15 memorishy dedi: Başlanır! Org konusunda örnek almanız gereken bir ismi buraya bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bende artık böyle oldum
memorishy dedi: Başlanır! Org konusunda örnek almanız gereken bir ismi buraya bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bende artık böyle oldum
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 8 Nisan 2021 #16 tolgatoksoy14 dedi: Arkadaşlar, sizce geç mi kaldım? Malum 7 yaşında falan başlayanlar var. Hatta bazıları 3 yaşında başlıyor. 14 yaş nasıl sizce? Ayrıca org ile başlarsam nasıl olur? Bir piyano yerini tutmasa da bana faydası olur mu? Malum maddi şartlar. Genişletmek için tıkla... Piyano her yaşta başlanır. Ben 22 yaşındayım. Ben de başlamak istiyorum piyano öğrenmeye. Bazıları bunu yazdım diye gülerler.
tolgatoksoy14 dedi: Arkadaşlar, sizce geç mi kaldım? Malum 7 yaşında falan başlayanlar var. Hatta bazıları 3 yaşında başlıyor. 14 yaş nasıl sizce? Ayrıca org ile başlarsam nasıl olur? Bir piyano yerini tutmasa da bana faydası olur mu? Malum maddi şartlar. Genişletmek için tıkla... Piyano her yaşta başlanır. Ben 22 yaşındayım. Ben de başlamak istiyorum piyano öğrenmeye. Bazıları bunu yazdım diye gülerler.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.414 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 8 Nisan 2021 #17 Erken yaşlarda başlamak sıkı bir eğitimle virtüözlüğe giden bir kapı açar.
Marmelatseven Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 8 Nisan 2021 #18 Bence sıkıntı olmaz başlayabilirsiniz.
tolgatoksoy14 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 844 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #19 Single_factor dedi: Erken yaşlarda başlamak sıkı bir eğitimle virtüözlüğe giden bir kapı açar. Genişletmek için tıkla... 14 yaşımda başlasam ileride virtüöz olabilirim yani?
Single_factor dedi: Erken yaşlarda başlamak sıkı bir eğitimle virtüözlüğe giden bir kapı açar. Genişletmek için tıkla... 14 yaşımda başlasam ileride virtüöz olabilirim yani?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.414 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 8 Nisan 2021 #20 tolgatoksoy14 dedi: 14 yaşımda başlasam ileride virtüöz olabilirim yani? Genişletmek için tıkla... "sıkı bir eğitimle"
tolgatoksoy14 dedi: 14 yaşımda başlasam ileride virtüöz olabilirim yani? Genişletmek için tıkla... "sıkı bir eğitimle"