14 yaşında protein tozu alınır mı?

xtnnn1

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba ben 14 yaşındayım. 82 kiloyum boyum 168-170 arasında. Fitnessa başlayalı 2 hafta oldu protein tozu alınır mı? Düşüncesindeyim büyüklerime danıştım bilgili insanlara danıştım ama onlar kullanmamı istemiyorlar. Kalp krizi riskin var küçüksün diye kullanmak için doktora danışman gerekiyor diyorlar. Bu konu doğru büyük ihtimalle ama tam da bilemiyorum bir tane protein tozu aldım zaten o yüzden bu konu açıldı. Bana yardımcı olabilecek bilgili birileri yardim edebilirse tartışabiliriz bu konuyu çünkü soracağım muhattabim yok. Adamakıllı bilgili birisi yardim.

Sporunu yap, yüzmeye git, sağlıklı beslenmeye çalış ama bu yaşta tozdur karışımdır işine girme. İlla yapacağım diyorsan da öncesinde doktoruna danış.

Doğal olarak gündelik yiyeceklerle protein ihtiyacını karşılayabiliyorsan gerek yok zaten yeni başlamışsın daha.

14 yaşında gerek yok zaten. Kasların büyüsün, aldığın protein yetmemeye başlasın o zaman alırsın.

Kan akışını arttırdığı için sorun çıkarabilir diyorlar dostum ben mi diyorum kalp krizi gecircem diye
Ne alaka dostum efedrin mi bu çevrendeki insanlar hiçbir şey bilmiyor demek ki.

Eğer düzenli ve sağlıklı beslenirsen, düzenli uyursan yaşından ötürü vücudundaki hormonlar seni baya bir ileriye taşıyacaktır şimdi Supplement düşünmene gerek yok. Eğer ki illa kullanacağım diyorsan paket üstündeki servisin yarısını kullanabilirsin.

Ne alaka dostum efedrin mi bu çevrendeki insanlar hiçbir şey bilmiyor demek ki.
dostum kalp krizi riskini söyleyen zaten deneyimli fitness hocasi instagramları var verebilirim istersen bunlar diyo benim bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…