14 yaşında saç dökülmesi

Vaskonoi

Centipat
Merhaba 2008'liyim saçlarım dökülüyordu. Doktora gittim bana birkaç şey önerdi onları aldım ama hala saçımdan 5-6 tel geliyor. Normal mi?

Saçların çok sıksa ondan olabilir benim de çok dökülüyor bir de uzun saçlı olunca elini atar atmaz bir kaç tel geliyor

Merhaba 2008'liyim saçlarım dökülüyordu. Doktora gittim bana birkaç şey önerdi onları aldım ama hala saçımdan 5-6 tel geliyor. Normal mi?
5-6 Tel normal. Saçlarınızı tararken kızlarınki gibi tarak saç dolmuyorsa problem yok.

Benim saçlarım kıvırcık ve hiç taramıyorum. Eskiden sırtıma geliyordu elimi sokmama gerek yok hep dökülüyordu.

Saçlarınızı sabah tararsanız hiç bir şey dökülmez.

Günde 50-100 tel dökülmesi bilimsel olarak normal karşılanıyor. Sence bence biraz takıntı haline getirmişsin bu durumu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Saç dökülüyor mu yoksa kopup düşüyor mu bunun ayrımını iyi yap. Ayrıca saçları yıkadıktan hemen sonra tararsan o tarak saç dolar bunu da atlama.

Aynı durumu bende yaşıyorum. Muhtemelen saçların kopup da düşüyordur.
Benim saçım orta uzunlukta olmasına rağmen yumak oluşuyor neredeyse.
Çok fazla bir şey yapmana gerek yok. Saçların sürekli yağlı kalmasın. Bakım ürünleri kullanabilirsin.
Ama yağlı kalmamasına dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…