5 561816 Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 902 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Ekim 2023 #11 Erennnimo dedi: Havalı olurum düşüncesiyle içtim çok gerekçe duydum ama böylesi ilk oldu. Genişletmek için tıkla... Sebebi ilk kez duymuşsunda çoğunun gerçek sebebi bu.
Erennnimo dedi: Havalı olurum düşüncesiyle içtim çok gerekçe duydum ama böylesi ilk oldu. Genişletmek için tıkla... Sebebi ilk kez duymuşsunda çoğunun gerçek sebebi bu.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.144 Makaleler 3 Çözümler 61 29 Ekim 2023 #12 İçmek istemiyorsan bağımlı olmazsın, bende elime çok aldım tadını beğenmiyorum zaten bağımlı olmak isteseydim olurdum.
İçmek istemiyorsan bağımlı olmazsın, bende elime çok aldım tadını beğenmiyorum zaten bağımlı olmak isteseydim olurdum.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 2 Kasım 2023 #13 Başlarda bağımlı değilim, sadece ortamlarda içiyorum dersin, ortak paket falan alırsın, sonrası meçhul zaten. Uzun süre içmezsen hiçbir şey olmaz.
Başlarda bağımlı değilim, sadece ortamlarda içiyorum dersin, ortak paket falan alırsın, sonrası meçhul zaten. Uzun süre içmezsen hiçbir şey olmaz.