14 yaşında veli izni olmadan Papara kart oluşturulabilir mi?

nhopel

Hectopat
Daha fazla  
14 yaşındayım. Sözleşmeli olarak veli izni vs. almadan Papara kart oluşturabilir miyim? T.C. Kimliğimde fotoğraf var.

14 yaşındayım. Sözleşmeli olarak veli izni vs. almadan Papara kart oluşturabilir miyim? T.C. Kimliğimde fotoğraf var.
Hesap açabilirsiniz limiti var. fakat kart talep edemez, para çekemez veya gönderemezsiniz.

18 yaşına girmeden açman için veli izni alman lazım, onun yerine şok marketten Tosla kart alıp kullanabilirsin, hem yaş sorunu da yok.

18 yaşına girmeden açman için veli izni alman lazım, onun yerine şok marketten Tosla kart alıp kullanabilirsin, hem yaş sorunu da yok.

Peki veli izni almanın bana bir dezavantajı var mı?

Peki veli izni almanın bana bir dezavantajı var mı?

Bence şu anda sanal kart senin işini görür yaşın gereği, hani zaten sanal kartlar, marketlerde QR geçiyor, Steam vs. platformlardada istediğin her şeyi alırsın, yaşın gereği söylüyorum.

Bence şu anda sanal kart senin işini görür yaşın gereği, hani zaten sanal kartlar, marketlerde QR geçiyor, Steam vs. platformlardada istediğin her şeyi alırsın, yaşın gereği söylüyorum.

Sanal karttan kastığın nedir?

Sanal karttan kastığın nedir?
Normal bir kartın çoğu özelliğine elinde fiziki bir şey olmasa bile ulaşabiliyorsun alışveriş olsun, internet satın alımları olsun , açmayı tam detaylı bilmiyorum , Youtube'dan detaylı öğrenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…